Davutoğlu çifti kaçırılan sağlık personeliyle görüştü

Başbakan Davutoğlu ve eşi, terör örgütü PKK tarafından Tekman'da kaçırılan ve daha sonra serbest bırakılan ambulans ekibini telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

ANKARA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'nun, Erzurum'un Tekman ilçesinde terör örgütü PKKtarafından kaçırılan ve daha sonra serbest bırakılan sağlık ekibiyle telefonda görüştüğü bildirildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Davutoğlu çifti, dün Tekman ilçesinde hamile bir kadını ambulansla hastaneye yetiştirmeye çalışırken terör örgütü tarafından kaçırılan 3 sağlık personelini, serbest bırakılmalarının ardından telefonla aradı.

Davutoğlu çiftinin, olayla ilgili bilgi aldığı görüşmede, sağlık personeline geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

Görüşmede, ambulans ekibinin de olayla ilgili bilgi verirken, "Terör örgütü üyeleri, ambulansı durdurunca, doğum hastası kadını hastaneye yetiştirmeye çalıştığımızı söylememize rağmen araca el koydular" ifadesini kullandığı belirtildi.

25 Tem 2015 - 13:17 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler