Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Zafer Çağlayan Açıklaması: "Çok Pis Kokular Geliyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklamaları geldi.

Kazakistan ziyareti öncesi Atatürk Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin önemli konuları da değerlendirdi. Almanya'nın son dönemlerdeki Türkiye politikasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yatıyorlar kalkıyorlar, AK Parti, Türkiye, Erdoğan. Bizimle ne işiniz var ya. Erdoğan'a, Türkiye'ye vurmak size oy mu kazandıracak. Artık Türkiye birçok şeyleri aşmış vaziyette. Bu ufku Türkiye aştığı için de bunlar rahatsız oluyorlar." dedi.

Zafer Çalayan Açıklaması

Amerika Birleşik Devletleri'nde Zafer Çağlayan hakkında hazırlanan iddianameye değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu konu gerçekten çok çok ilginç bir konu. Ben Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik bir adım olarak değerlendiriyorum. Biz İran'a yaptırım uygulamıyoruz ki. Bizim İran'la hassas ilişkilerimiz var. Hukuki mantık içinde yorumlanamaz. Atılan bu adımlar tamamen siyasidir. ABD bir defa bu konuyu, bu gidişimizde orada da inşallah görüşme fırsatı buluruz. Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor. Rıza Zarraf, Halk Bankası ile ilgili konu da öyledir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Korumalar hakkında dava açtılar. Bu ABD yönetiminin düşmüş olduğu aczi gösteriyor. Kendilerine de bunlar bildirildi. Büyük bir devlet olabilirsin ama adil devlet olmak başka bir şeydir. Adil bir devlet olmak hukuk sisteminin adil olmasından geçer.

Almanya Seçimi Hakkında

Almanya'da AD-D isimli bir parti kuruldu. Soydaşlarımız, bu seçimde lokal bir bölgede seçime giriyorlar. Onlar da ismimizi oradaki Türkleri birleştiri kılıyor olmasından kullanıyor olabilirler. Bir güç katacaksa hayırlı olmasını dilerim. Orada yaşayan soydaşlarımızın da gücünü görme bakımından isabetli olacak diye düşünüyorum.

Bahçeli Açıklaması

Doğmamış çocuğa don biçiyorlar. Sayın Bahçeli ile şu süreçte partimiz gayet güzel bir diyalog içerisinde oldu bundan sonraki süreçte de diyaloğun güçlenerek devamı, Türkiye'nin geleceği bakımından çok çok önemli. Görüşmeler çerçevesinde her şey olabilir. CHP ve HDP'ye baktığınız zaman bunların yerli ve milli bir yanı yok. Tam aksine bunlar bu ülkeye saldıran, Batı'ya şikayet etmek suretiyle nereden önünü keseriz bunun gayreti olanlarla koalisyon halindedir."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

08 Eyl 2017 - 16:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler