CHP'li Ali Keven Yozgat Valisi Kadir Çakır'a Görevini Hatırlattı!

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ın ulusal basında Yozgat Valisi Kadir Çakır’ın yaptığı 15 Temmuz konuşması ile gündeme gelmesi hakkında açıklamada bulundu.

CHP'li Ali Keven Yozgat Valisi Kadir Çakır'a Görevini Hatırlattı!
CHP'li Ali Keven Yozgat Valisi Kadir Çakır'a Görevini Hatırlattı!
Video için play'e tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ın ulusal basında Yozgat Valisi Kadir Çakır’ın yaptığı 15 Temmuz konuşması ile gündeme gelmesi hakkında açıklamada bulundu.

“Yozgat Valisi Sayın Kadir Çakır’ın 15 Temmuz anma toplantısında yapmış olduğu konuşma maalesef siyasi parti konuşması gibi olduğu için kamuoyunda pek çok kesim tarafından eleştirildi. Bu konuşmanın içeriği ulusal basında da yer aldı. Ben şahsım adına Yozgat isminin bu şekilde gündem olmasını üzüntüyle karşıladım. Biz isteriz ki Yozgat ismi her zaman iyi anılsın. Ancak Sayın Vali’nin konuşmasının içeriği ve üslubu, her ne kadar ülkemiz mülki amirlerin bu tarz siyasi propaganda yapmasına defalarca tanık olmuş olsa da, kabul edilemez bir durumdur. Sayın Vali umarım bu tarz konuşmaların siyasi içerikte değil de devlet geleneğine uyumlu bir içerikte olmasına bundan sonra dikkat eder. Yozgat isminin kamuoyunda iyi anılmasını ve Sayın Vali’nin Yozgat’ın sorunlarıyla daha yakından ilgilenmesini temenni ediyorum. Yozgat’ta yarım kalan kamu yatırımlarını takip etmesini ve havaalanı gibi, hızlı tren inşaatı gibi projelerin bir an önce hizmete açılması için çaba sarf etmesini temenni ediyorum.”

Ne Olmuştu;

Yozgat Valisi Kadir Çakır, 15 Temmuz Anma etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanın bir konuşma yapmış ve konuşma esnasında Ak Parti'yi ve Erdoğan'ı öven sözler sarf etmişti. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından Yozgat Valisi Kadir Çakır gündem olmuştu.

İşte o konuşma;

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

Instagram Sayfamız için Tıklayınız

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

22 Tem 2019 - 18:06 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler