CHP'den Flaş Açıklama: AKP Darbe Yapacaktı!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Seçim gecesi AKP ıslak imzalı tutunakların elimizde olup olmadığını araştırıyordu. Eğer ıslak imzalı tutunaklar elimizde olmasaydı, o gece (31 Mart) sandık yoluyla darbe yapıp 'Bu seçimi 'AKP şu kadar oyla kazandı' diyeceklerdi'" dedi.

CHP'den Flaş Açıklama: AKP Darbe Yapacaktı!
CHP'den Flaş Açıklama: AKP Darbe Yapacaktı!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kaftancıoğlu, Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programında 31 Mart seçim gecesine ilişkin konuştu. 31 Mart seçim gecesi AK Parti'nin, CHP'nin elindeki ıslak imzalı tutunakları araştırdığını söyledi.

Kaftancıoğlu'nun 31 Mart seçim gecesiyle ilgili şöyle konuştu:

"Biz seçim gecesi bütün tutunakları, ıslak imzalı tutunakları elimize alıp, şu andaki koordinasyon merkezimizde, benim yarı şaka, yarı ciddi ifade ettiğim 'kozmik odamız'da topladık.

AKP, Islak imzalı tutunakların elimizde olup olmadığını araştırıyordu. Eğer ıslak imzalı tutunaklar bizim elimizde olmasaydı, o gece (31 Mart) sandık yoluyla darbe yapıp bu seçimi 'AKP şu kadar oyla kazandı' diyeceklerdi. Bugün de biz itirazlarımızı yaparken "Atı alan Üsküdar'ı geçti" diyeceklerdi. Daha önceki örneklerinden bunu biliyoruz"

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

12 Nis 2019 - 21:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Xx - Yaparlar akepe bunun adini dogudaki il ilcelere simdiden kayyum atadilar istanbulu birakmaz tayyip cunku orda para akiyor cemaatlere

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 21:18
05

q - hadi ordan pislik onları siz yapıp bide akp yapmış gibi davranıp milleti kandıracaksınız ha bizde yedik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 21:18
03

Halk - Bunu dhkpcypgpkk lı canan mı söylüyo? Chp nin ne yaptigi da belli degil, Biz Ataturk un askeri degiliz diyip orda oturuyorsa chp nin hangi kulvarda kime hizmet ettigi ortadadır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 21:18
02

uzman - Allahtan korkun daha akp ne yapacak adaletmi kaldı ülkede ysk mı aa ajansımı Ekrem imamoğlu hakkıyla aldı daha neyi bekliyorsunuz 14 gün seçti hala oy sayımı bitmedi. Akp itiraz edecek ysk kabul edecek. Hdp itiraz edince red edecek. eruh muş örneği apacık. ama büyükçekmecede kapıya polis yolluyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 21:18
01

Q - Chp gavurdur her ne yapsa amerika kopegidir chp = teror dhkpc=amerika kooekligi hepsi chpde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 21:18


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler