Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin İstifası Hakkında Flaş Açıklama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin istifası hakkında bir son dakika bilgisi alındı. Altepe'nin yakın çevresinden edinilen bilgilere göre Başkanın Pazartesi günü istifa edebileceği iddia edildi. İşte detaylar.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği Beleidye Başkanları arasında olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Alınan son bilgilere göre Bosna Hersek ziyaretini tamamlayan Başkan Recep Altepe, önceki gün yurda dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Basın mensuplarının Altepe'ye "İstifanız istendi mi?" sorusunu yöneltmesi üzerine "Benim böyle bir şeyim yok. Görevimiz belli, işimiz belli. İşimize devam ediyoruz. Bursa'ya dönüyorum. İnşallah görev devam edecek. Şu anda açıklanacak bir şey yok. Görevimin başındayım" ifadeleri kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dün gün içersinde herhangi bir törene katılmadı. Başkan Altepe'nin yakınlarına pazartesi günü düzenleyeceği bir basın toplantısı ile istifasını duyurmayı düşündüğünü söylediği ileri sürüldü.

Altepe'ye yakın kaynaklardan alınan son bilgilere göre Belediye Başkanının istifası hakkında şu ifadelere yer verildi:

"Kendisi, geçtiğimiz çarşamba günü Başbakan ile görüştü. Sonra yurt dışına gitti. Dönüşte yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi. Halen görevinin başında olduğunu belirtmek istedi. Kendisi son anda bir gelişme olmazsa pazartesi günü düzenlenecek bir basın toplantısı ile istifasını duyurabileceğini söyledi."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

21 Eki 2017 - 14:25 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler