Bakan Soylu Ülkesine Dönen Suriyeli Sayısını Açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu yılın ilk beş haftasında yakalanan düzensiz göçmen sayısının 6 bin 523 olduğunu bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu yılın ilk beş haftasında yakalanan düzensiz göçmen sayısının 6 bin 523 olduğunu bildirdi.

Bakan Soylu ayrıca 'Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı operasyonlarının sağladığı huzur ve barış ortamının etkisiyle geri dönen Suriyeli sayısı 311 bin 968 kişi' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de uluslararası koruma statüsüyle 3 milyon 644 bin 342 Suriyeli bulunduğunu açıkladı.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

18 Şub 2019 - 14:15 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Ahmet - 3 5 Suriyeliye korunma statüsü diye bir saçmalıklarla korursunuz eyvAllah. Ama 3.5 milyon Suriyeliye Uluslararası Koruma statüsü diye birşey yapılır mı? Çok saçma bir durum bence.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 14:15
01

Nur - Siz suriyelilere bakin ancak yedirin giydirin masrafkarini karsilayin.Eyt lilere de sıra gelince Türkiye batar krize girer degilmi. Kendi halkını perisan eden bakmayan bir ülkede yaşıyoruz. Bizimle ilgilenmeniz icin Suriyelimi olalim yani. Senin vatandasindan haberin yok. Onu bunu almıssın ülkene onlara bakıyorsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 14:15


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler