Bahçeli'den AK Parti'ye Flaş Çıkış: Eğer Öyle Yaparlarsa İttifak Biter

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı son dakika açıklamasında AK Parti'ye seslendi ve yeni hükümette yer almak istemediklerini söyledi.

Bahçeli'den AK Parti'ye Flaş Çıkış: Eğer Öyle Yaparlarsa İttifak Biter
Haber albümü için resme tıklayın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir son dakika açıklaması yaptı.

Yeni hükümette yer almak istemediklerini açıklayan Bahçeli, "Ahmet Davutoğlu'nun hatalarını yaparlarsa her şey biter." ifadelerini kullandı.

Bahçeli yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"MHP'nin bünyasine değişik alanlarda değişik kişiler trafından fitne yayarlar. Bunları boşuna mı destekliyorsunuz, şuyumuz var… Her dönemde bürokraside de bulunanlar ve yeni dönemde de bürokraside olmak isteyenler 'ülkeyi ancak bu durum kurtarır' diyerek kendilerine menfaat yaratıyorlar.

Sayın Recep Tayip Erdoğan beyi destekleyeceğimizi ifade etmişiz. Hal böyle olunca yürtmenin başı seçildiği takdirde Recep Tayyip Erdoğan'dır. TBMM içerisinde güçlü bir MHP olmasını istiyoruz.

Hükümeti nasıl kuracaksa kurar, o onun işi. Ahmet Davutoğlu'nun hatalarını yaparlarsa her şey biter. Tuğrul Bey'e teklifte bulundu. Meral Akşener kabul etmediklerini ifade ediyorlar. Ne yapacağız biz, bu kadar mücadele veriyoruz. Bir değerli gazeteci 'bunlar hazine yardımı almak için böyle bir ittfaka girdiler, barajı aşamayacak korkusuyla böyle yapıyorlar…' dedi. Bunları da söylemeyen kalmadı. Biz ne yapacağız, girdiğimiz yolda devam edeceğiz."

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

23 Haz 2018 - 13:28 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

ıssız - ,,gözlerinize takmışsınız bir at gözlügü dışardan insanlara bakıyorsun size ne insanların ne oy verip vermiyceginden he bide hiçbir süleymancıyaa föto taktig

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 13:28


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler