Asgari Ücretlileri Şaşırtan Yumurta Hesabı!

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in bütçe görüşmelerinin gerçekleştirildiği komisyonda yumurta üzerinden yaptığı asgari ücret hesabı herkesi şaşırttı. 2002 yılında alınan yumurta sayısı ile 2019 yılında alınan yumurta sayısı üzerinden hesap yapan vekil Aydemir, “Bizim dönemimizde yoksul kimse yok” dedi.

Asgari Ücretlileri Şaşırtan Yumurta Hesabı!
Haber albümü için resme tıklayın

Asgari ücret ile çalışanlar merakla asgari ücret zam oranlarını beklerken AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, yumurta sayısı üzerinden asgari ücret ile çalışanları şaşırtan bir hesaplama yaptı.

YUMURTA ÜZERİNDEN ASGARİ ÜCRET HESABI

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, “Asgari ücretli bir arkadaşımız 2002 yılında 1750 tane şimdi kaç tane yumurta alıyor? 4 bin 375 tane. Elektriği, doğalgazı onları geçiyorum” ifadelerini kullanmasının ardından komisyonda yer alan milletvekillerinden bazıları, “Elektriği de doğalgazı da söyle canım” dedikten sonra vekil Aydemir gülerek cevap verdi.

BİZİM DÖNEMİMİZDE YOKSUL KİMSE YOK

“2002 yılında 1432 kw elektrik alıyorken şimdi ise 3 bin 270 kw elektrik alıyor.” Diyen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, “583 m3 doğalgaz alırken şimdi ise  bin 108 m3 doğalgaz alıyor. Rahat olun bizim dönemimizde yoksul kimse yok.”  Dedi.

EYT VE 3600 EK GÖSTERGE DE GÜNDEME GELDİ

Komisyonda yer alan vekillerin Emeklilikte Yaşa Takılanları hatırlatmasınınım ardından AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, “EYT’ye de geleceğim.” Diyerek cevap verirken “3600 ek göstergeyi unutma” açıklamasına ise cevap vermedi.

PEMPE GÖZLÜK MÜ TAKIYORSUNUZ?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in yaptığı asgari ücret açıklamaları sonrasında, "Söylediklerinizi duyduktan sonra hayretler içerisinde kaldım. Pembe bir gözlükle mi bakıyorsunuz? Pollyannacılık mı oynuyorsunuz." ifadelerini kullandı.

07 Kas 2019 - 20:02 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Mahmut - Senin yaptığın hesabın ta ben oyle bir duruma düşün ki öyle acılar cekin ki şifası olmasın bu kadar insanın hakkını nasıl ödiceksiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 20:02
07

Zaza dro - Işte koskaca bir milleti aptal yerine koymak budur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 20:02
06

Deniz - Yazık....vicdanın rahatmı birde gülüyor doğalgaz elektrik pazar fiyatları akaryakıt vergiler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 20:02
05

Omar - Ulan itoglu it sen kendin devleti somut somut daha gel ondan sonra millete yumurta hesabı yap sizin gibi insanların biseyler cocuklainizdan çıkar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 20:02
04

Konussak olmaz konusmasak hic olmaz . - Karaktersiz herif tuzu kuru tabi ayda 20 bin tl yi cebe indiriyo biz asgari ucretle açlik sınırında yaşayalım boyle karaktersi vekiller var ayar oluyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 20:02
03

Haso - Sizin de zamanınız gelicek şimdi sefanızı sürün bakem

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 20:02
02

Ahmet - Bunu tek yakalama şansım var mı. Bunu bana bir gönderin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 20:02
01

Adm - Allah'tan kork be adam Allah'tan her şey ateş pahası ama tok açın halinden ne anlar derler o hesap buda anlamaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 20:02


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler