Ankara Kuşu Cikledi: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi İstifa mı Ediyor?

Ankara Kuşu'ndan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında flaş bir iddia geldi. Yapılan son paylaşımda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin istifa edebileceği söylendi. İşte o paylaşımlar.

Ankara Kuşu Cikledi: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi İstifa mı Ediyor?
Ankara Kuşu Cikledi: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi İstifa mı Ediyor?
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından Ankara Kuşu, flaş bir iddiada bulundu.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinde 300 bine yakın takipçisi olan ve kulislerden edindiği bilgileri, olaylar yaşanmadan takipçileri ile önceden paylaşması ile bilinen Ankara Kuşu isimli kullanıcı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin istifa edebileceği yönünde bir iddiada bulundu.

İlk olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı istifa etti paylaşımını yapan Kuş, bu gönderiye gelen yorumlar sonrası bir paylaşımda daha bulundu. Ankara Kuşu ilk olarak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti: "Kadir Topbaş'tan sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de görevinden istifa etti.."

Bunun ardından bir paylaşım daha yapan Kuş, "Şanlıurfa B.Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin resmi açıklaması yok. Etti demeyelim, siz onu edebilir diye okuyun.. Bi yakınıyla paylaşmış.." ifadelerine yer verdi.

Ankara Kuşu2nun bu iddialarının doğru olup olmadığı önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini takipte kalın.

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara        

22 Eyl 2017 - 22:55 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler