Ak Parti'den Kıdem Tazminatı Açıklaması!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik asgari ücret ile çalışan işçilerin de merakla beklediği kıdem tazminatı hakkında flaş bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada asgari ücret ile çalışanların yanı sıra kıdem tazminatını hak eden bütün işçileri kapsadığı görüldü. Kıdem tazminatı, Ceren Özdemir ve Atatürk'ü Hitler'e benzeten yayın hakkında Çelik'in açıklamaları haberimizde...

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Türkiye'yi yakından ilgilendiren krtik kararlar için toplandı. Toplantı sonrasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Almanya'da ARD televizyonu Atatürk'e dönük çirkin bir yayını söz konusu oldu. Atatürk'ü Hitler'e benzeten yayını şiddetli bir şekilde kınıyoruz. Bunu kabul edilemez buluyoruz." diyen Çelik ayrıca asgari ücret ile çalışanları da yakından ilgilendiren kıdem tazminatı hakkında da açıklama yaptı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları;

O yapılan yayının kesinlikle basın özgürlüğü ile ilgisi yoktur. Gereğinin yapılması için ilgili bakanlıklarımız faaliyete geçecektir. Oradaki vatandaşlarımız da gereken tepkiyi göstermektedir.

Bu yayının temel değerlerimize yönelik tezahür etmemesi gerekir.

Atatürk ve Alevi vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmek üzere çirkin bir provokasyona imza atılıyor.

Bu yayın kuruluşu derhal Atatürk'ün manevi şahsiyetinden ve milletimizden özür dilemelidir.

ÇİRKİN DAVRANIŞ HEPİMİZİ ÜZDÜ

Hepimizi üzen bir olay yaşandı. Güngören belediyesinde bir başkan yardımcısının çirkin bir davranışı oldu. Bu çirkin davranış biçimi hepimizi üzmüştür.

Enese sesleniyorum gözlerinden öpüyoruz seninle beraberiz sana yapılan çirkin davranışı kabul etmiyoruz bu belediye başkan yardımcısı görevden alınmıştır.

Hiçbir şekilde belediye meclis üyeliğinin devam etmesini de uygun bulmuyoruz.

CEREN AÇIKLAMASI

Ceren'in, bugün doğum günüymüş. "Doğum günümü kutlayın, çiçek göndermeyin, ama kutlayın" demiş. Ceren'in bu vasiyetine uyarak bir kere daha doğum gününü kutluyoruz. Sözün bittiği yer denilebilecek bir noktadır burası.

KIDEM TAZMİNATI AÇIKLAMASI

(Kıdem tazminatı) Bununla ilgili bir gündem yok. Bakanlıkla diğer gruplar arasındaki görüşmelerle yeri, zamanı geldiğinde varılacak bir sonuç.

07 Ara 2019 - 01:12 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler