Adalet Bakanı Gül'den Kılıçdaroğlu'na Jet Yanıt

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yaptığı son dakika açıklamasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Hakimler ile ilgili yaptığı konuşmaya cevap verdi. İşte Bakan Gül'ün o açıklaması.

Sosyal edya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yapan Adalet bakanı Abdulhamit Gül, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını eleştirdi. Bakan Gül yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siyaset yargıya hakim olmuştur, hakimler hukuka değil iktidarın beklentisine göre karar veriyor." sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Hakimler kimseden talimat almazlar, aksini iddia etmek hakimlere açıkça iftiradır. Kılıçdaroğlu, sistematik olarak yargıya ve onun onurlu mensuplarına saldırmaktan vazgeçmelidir." değerlendirmesini yaptı

Türk yargı sisteminin bağımsız ve tarafsız olduğunu dile getiren Adalet bakanı Abdulhamit Gül, "Hakimler kimseden talimat almazlar, aksini iddia etmek hakimlere açıkça iftiradır. Kılıçdaroğlu, sistematik olarak yargıya ve onun onurlu mensuplarına saldırmaktan vazgeçmelidir." dedi.

Kpsscafe.com.tr   | Ankara

29 Ağu 2017 - 20:55 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler