Abdullah Gül yeni parti mi kuruyor? 'Logosu bile hazır'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le ilgili yazdığı yazılar nedeniyle Milliyet'ten kovulan Talat Atilla’dan yine çok konuşulacak bir iddia geldi.

Abdullah Gül’ün yeni bir parti kuracağını öne süren Atilla yeni kurulacak partinin logosonun bile hazır olduğunu öne sürdü.

Talat Atilla yeni yazısında AKP’nin ciddi anlamda güç kaybettiğini Partinin yetkililerinin de farkında olduğunu öne sürerek AK Parti’nin tekrar ‘irtifa kazanması’ için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir özel bir rapor sunulduğunu iddia etti.

YENİ PARTİ'NİN LOGOSU BİLE HAZIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Talat Attilla’nın iddiasına göre sunulan raporda Geçtiğimiz dönemde AK Parti’nin Ekonomiden Sorumlu Bakan olarak görev yapan Ali Babacan eksenli yeni bir parti kurulacağı, Abdullah Gül’ün şimdilik geri planda duracağı, Kurulacak bu partinin logosunun bile hazır olduğu yazıyordu. Ayrıca raporda Babacan ve arkadaşlarının gizli küskünler olarak adlandırılan AK Parti içindeki bazı siyasilerle, başta Ankara Balgat, Hamamönü olmak üzere İstanbul ve Bursa Uludağ gibi çeşitli yer ve mekanlarda görüşmeler yaptıkları ifade ediliyor.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

04 Şub 2019 - 20:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Selim - Boş işler, Yeni bir Parti zaten var oda Ak Parti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:59
02

Mesut - Bende desteklerim. Mulaim bir adam kayseri seninle sivas seninle olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:59
01

sadece türkiye - abdullah gül ahmet davutoğlu ve yanındakiler ve yeni partide olacak isimler ak partinin işe yaramaz vazgeçilen isimler yani bunlar turkiyeyi düşünenler değil bu sayılan isimlerden hangisi 15 temmuzda neredeydiler bi araştırın oyunuzu çöpe atmayın ölümüne türkiye iyi bilinen her siyasetçi sonrası için plan yapandir arkadan iş cevirendir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:59


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler