2016 Eylül Öğretmen Atamalarında En Çok Hangi Branş Atanacak?

Öğretmen adaylarının heyecan ile beklediği Eylül 2016 atamalarında en çok hangi branşlar atanacak sorusuna sizler için cevap aradık.

Öğretmen adaylarının büyük heyecan ile hazırlandığı ÖABT sınavı, FETÖ darbe girişimi olayları nedeni ile iptal edilmişti. 

ÖABT 20 Ağustos'ta gerçekleşecek. Milli Eğitim Bakanlığı Eylül'de ve Şubat'ta atamaları gerçekleştirecek.

Temmuz sonunda yapılacak olan ÖABT, Ağustos sonuna ertelendi. Öğretmen adayları heyecan içinde çalışmalarına devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın alımlarında KPSS, ÖABT ve eğitim bilimleri sınavları etkili olacak. Bunların yanı sıra mülakat sınavına da girecek öğretmen adayları.

Peki Eylül 2016 ve Şubat 2017 atamalarında Milli Eğitim Bakanlığı en çok hangi branştan öğretmen atayacak?

İşte Eylül atamalarında en çok ataması yapılacak branşlar;

*İngilizce

*Sınıf Öğretmenliği 

*Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

*Özel Eğitim 

*İlköğretim Matematik

*Rehberlik 

*Türkçe 

*Okul Öncesi Öğretmenliği 

*Fen Bilimleri 

*Lise Matematik

*Beden Eğitimi 

*Bilişim 

*biyoloji 

*Türk Dili ve Edebiyatı 

*Sosyal Bilgiler 

*Müzik

ÖABT sınavının 20 Ağustos 2016 tarihinde yapılacağını hatırlatarak öğretmen adaylarına başarılar dileriz.

Kpsscafe.com.tr

30 Tem 2016 - 13:10 - ÖABT Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

besyoya artık senelerin haksızlığı giderilmeli.. - besyoda geçen seneki atama sayıları bizi hayal kırıklığına uğrattı senelerdir hakkımız yeniyor bu defa inşAllah yüzümüz güler... bu arada bizlerin emeklerini çalanlar acaba nasıl hesap verecekler binlerce kişinin senelerdir hakkı yeniyor ayıp günah yazık ettiler millete... adalet duygusu olmalı insanlarda hangi yüzle bizlerin hakkını yediler yazıklar olsun...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Temmuz 13:10


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler