İskenderiye'de tarihi 1. yüzyıla dayanan bilinene ilk otomat makinesinden hangisi bir madeni para ile alınabiliyordu?

Kim Milyoner Olmak İster 60 bin Tl soruda, İskenderiye'de tarihi 1. yüzyıla dayanan bilinene ilk otomat makinesinden hangisi bir madeni para ile alınabiliyordu?

Programa hızlı bir giriş yapan Egemen, 2 soru bildikden sonra hızlı bir giriş yaptı ve 1000 tl kazandı. Mini mini bir kuş konmuştu sorusu karşısında Egemen, doğru cevabı bularak diğer şıkka gitmeyi başardı. Kuş diyerek doğru cevabı bilerek 2000 tl sahibi oldu.

4. soruda Evlerde özellikle cam kenarlarında etrafında iki koltuk bulunan genellikle yuvarlak ve küçük masalara ne ad verilir sorusu karşısında Egemen fikri olduğunu düşünerek Fiskos diyerek doğru cevabı bildi. 

Soruların kolay olduğunu iddia eden Egemen tam gaz devam ediyor ve nazar değecek dedi. Bu kadar soru olduğunu bilerek doğru söylemesine kendi de şaşırdı ve olumsuz olduğunu söyledi. 6. Soruda Jacques Lacan ve Carl Jung hangi alanda çalışmalar yapmış ve kitaplar yazmış kişilerdir diyerek doğru cevabı bekledi. Seyirci joker hakkını kulanan yarışmacı bakalım doğru cevabı bilecek mi.

07 Kas 2016 - 23:18 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler