Bugün Mevlit Kandili

Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği, alemlere rahmet olarak gönderildiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili, dualarla ve ibadetlerle idrak edilecek.

Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği, alemlere rahmet olarak gönderildiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili, dualarla ve ibadetlerle idrak edilecek.

Mevlit Kandili, bu yıl Peygamber ve gençlik teması üzerinden idrak edilecek. Peygamber Efendimizin gençlere verdiği önem Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm camilerde düzenlenecek olan programlar kapsamında anlatılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı mevlit programı Türkiye'deki bütün camilerde yatsı namazı ile birlikte başlayacak. Yatsı namazının cemaat ile birlikte klınmasından sonra cami imamları tarafından Peygamber Efendimizin doğduğu gün yaşanan olaylar anlatılacak. Peygamberi ve gençlik teması üzerine peygamberimizin gençlere karşı davranışı, tavrı ve gençlere örnek oluşşu gibi ana başlıklarla peygamberimizin hayatı anlatılacak.

Mevlid-i şerifler okunacak. Kuran-ı Kerim okunacak. Salavat-ı şerifler okunacak. Program sonunda camiler sabah namazına kadar ibadet etmek isteyen vatandaşlarımız için açık olacak.

Program, sabah namazında gençlik buluşması ile tamamlanacak.

Bu vesile tüm okurlarımızın ve takipçilerimizin Mevlid Kandili'ni kutlar, vatanımıza, milletimize, dinimize ve devletimize hayırlar getirmesini niyaz ederiz.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

19 Kas 2018 - 07:56 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Kpssmagduru - Herkesin mevlid kandili mubarek olsun. Nolur benim icinde dua edin memur olayım. Allah sizden razı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 07:56


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler