Watsons Lise Mezunu Tecrübesiz Eleman Alımı Yapıyor

Watsons çok sayıda personel alımında bulunmaya hazırlanıyor. kurumun 11 adet açık pozisyonu bulunuyor. Gerekli tüm şartlar, açık pozisyonlar ve dahası kpsscafe'de...

Watsons, bünyesine personel alımı yapacağını, yayımladığı ilan duyuruları kapsamında kamuoyuna açıkladı. Başvurular sürüyor. Binlerce aday kurumun personel alımlarını inceliyor ve kurumun kendine uygun olan ilanına başvuruda bulunuyor.

Her personel alımında olduğu gibi Watsons'ın personel alım ilanlarında da bazı şartlar ve koşullar buluyor. Adayların bu ayrıntıları incelemesi ve tamamına uygun ise başvuruda bulunması gerekiyor.

Peki bahsi geçen alım şartları nelerdir?
En az lise mezunu, Mağazacılık alanında kariyer yapmak istiyor ya da mağazacılık deneyimine sahip olan, Mağazacılığı her türlü iş ve sorumluluk alanıyla bir bütün olarak görüp seven, İnsanlarla iletişim konusunda kendinize güvenen, Her durumda güleryüzünüzü koruyup, dış görünümüne önem veren adaylar başvuru yapabiliyor.

Alım yapılacak şehirler;
Kurumun tam 11 adet şehirde satış görevlisi alımı bulunuyor. Alım yapılacak olan şehirler Edirne, İzmir, Tekirdağ, Ordu, Bursa, Çorum, Ankara, Antalya, Balıkesir, İzmir, Konya olarak sıralanıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?
Başvurular ilanların verildiği kariyer sitesinden online olarak yapılıyor. Daha bilgi almak, başvuruda bulunmak için alttaki linke erişim sağlayınız.

http://www.kariyer.net/watsons-is-ilanlari-c4152-p45122/#tblFirmaIlanlari

Memur grubumuza katılmak isterseniz --->tıklayınız   ios uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Şub 2017 - 22:33 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler