Türkiye Petrol Rafinerileri Lise Mezunu Personel Alacak! Başvurular Bugün Başladı

Türkiye Petrol Rafinerileri TÜPRAŞ, resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacağını kamuoyuna açıkladı. Gerekli tüm şartlar açıklandı. İlanın tüm ayrıntıları haberimizde...

TÜPRAŞ Lise Mezunu Personel Alacak! Başvurular Başladı

Türkiye Petrol Rafinerileri TÜPRAŞ, 25 Şubat 2017 tarihinde resmi web sayfasında kariyer kısmında bir iş ilanı yayımladı. Kuruma en az lise mezunu personeller alınacağını açıklayan kurum, adayların tüm sorularına cevaplar verdi.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
Türkiye Petrol Rafinerileri TÜPRAŞ lise ve önlisans mezunu personel alacak. Kurumun açık pozisyonu olan Üretim Operatörleri pozisyonuna alımlar gerçekleştirilecek. Başvurular 25 Şubat 2017 tarihinde başladı. Alınan personeller İzmit Rafinerisi’nde görev yapacak. Adaylarda aranan şartlar kurum tarafından şu şekilde sıralandı; 

3’lü vardiya düzeninde çalışabilecek, 1989 ve sonrası doğumlu, Erkek adaylar için askerlik hizmetini  tamamlamış, Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmaya engel sağlık sorunu  bulunmayan, Kapalı mekan, dar alan, yükseklik vb. alanlarda çalışmaya engeli  olmayan, İşe kabulü halinde, Kocaeli Körfez, İzmit ve Derince ilçelerinde ikamet edebilecek, Tercihen MS Office programlarını  kullanabilen, Tercihen İngilizce bilen adaylar başvuruda bulunabillecek.

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARINDAN ALIM YAPILACAK?
Türkiye Petrol Rafinerileri TÜPRAŞ özellikle belirli bölümlerden personel alımları yapacak. Bunlar şu şekilde uzun bir liste olarak açıklandı;

Meslek Yüksek Okulları, Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi,  Teknik  Lise,  Anadolu  Teknik Lisesi ve Çok Programlı  Liselerin;
Elektrik, Elektrik- Elektronik, Elektronik,  Elektronik  Haberleşme,  Endüstriyel  Haberleşme, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Mekanik, Endüstriyel Otomasyon, Deniz ve Liman İşletme, Gemi Makineleri, Hidrolik ve Pnömatik, İş Sağlığı ve Güvenliği, İtfaiyecilik ve yangın Güvenliği, Kimya, Laboratuvar,   Kimya   Teknolojisi    Makine,   Makine   Yağları   ve   Yağlama    Teknolojisi, Makine Ressamlığı, Çevre Kirlenmesi ve Kontrolü, Mekatronik, Metal İşleri, Metal Teknolojisi, Metalurji, Malzeme, Motor, Petro Kimya, Petrol Sondajı ve Üretimi, Rafineri  ve  Petrokimya,  Telekomünikasyon, Termik Santral Makineleri, Termik Santrallerde Enerji Üretimi, Tesviye, Torna Tesviye,  Kimya  Proses,  Enerji,  Elektrik  Enerjisi  Üretim-İletim  ve  Dağıtımı,  Kontrol       Sistemleri, Yangınla Mücadele, İnşaat, İnşaat Teknolojisi, Kaynak, Kaynak Teknolojisi bölüm mezunu adaylar ilana başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR VE NEREDEN YAPILIR?
Türkiye Petrol Rafinerileri TÜPRAŞ personel alım ilanına başvurular  12 Mart 2017 Pazar günü saat 24:00’ a kadar Tüpraş web sitesinden (www.tupras.com.tr) “İzmit Rafinerisi İlanına” yapılacak.

Daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen TIKLAYINIZ.

Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Şub 2017 - 19:03 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler