Türk Kızılayı KPSS ŞARTSIZ Personel Alımları Yapıyor (Lise Mezuniyeti)

Türk Kızılayı resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kuruma lise mezunu çok sayıda personel alınacak.

Türk Kızılayı, kızılaykariyer resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurularına yenilerini ekledi ve alım yapacağını kamuoyuna duyurdu.

Türk Kızılayı çok sayıda pozisyonuna personel alacak. Alımlarda adayların KPSS'ye girmiş olması şartı aranmıyor. Ayrıca adayların lise mezunu olması gerekiyor.

Türk Kızılayı bu ilan duyularının bir kısmını 2016'nın son günlerinde, bazılarını ise 22 - 23 Ocak 2017 tarihlerinde resmi web sayfasında yayımladı. Kurumun tam 7 adet açık pozisyonu bulunuyor. Her ilan duyurusunda ayrıntılı açıklanan bilgiler kapsamında adaylarda aranan birçok şart ve nitelik var.

Türk Kızılayı personel alımları Ankara, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kilis, Konya, Şanlıurfa, Bursa şehirlerinden yapılacak. Açık bulunan pozisyonlar ise; Finansal Raporlama Uzmanı, Gençlik Çalışanı, ilk Yardım Eğitimcisi, İnsan Kaynakları İşe Alım Uzmanı , Mali İşler Uzmanı, Aile Bağlarının Yeniden Tesisi Programı Sorumlusu , Tercüman olarak sıralanıyor.  
 
Türk Kızılayı KPSS ŞARTSIZ Personel Alımlarının her bir pozisyonu için farklı nitelikler, şartlar ve belgeler aranıyor. Bu bilgilerin tamamına erişim sağlamak isterseniz, en alttaki linke erişim sağlayabilirsiniz. Her ilanın son başvuru tarihi de değişiklik gösteriyor.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
http://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx

kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Oca 2017 - 01:34 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler