Türk Hava Yolları Yetiştirmek Üzere Personel Alımlarında Son Günler (Tecrübe Şartı Yok)

Türk Hava Yolları'nca aylar öncesinden açıklanan ilan duyurusu kapsamında kuruma çok sayıda tecrübesiz personel alımı yapılacak. Gerekli açıklamalar ve başvuru sürecine dair bilgilerin tamamı haberimizde...

Türk Hava Yolları Yetiştirmek Üzere Personel Alımlarında Son Günler (Tecrübe Şartı Yok)

Türk Hava Yolları tarafından, kurumun resmi web sayfasında aylar önce bir personel alım ilanı yayımlanmış, başvuru kılavuzu hazırlanmıştı.

Adaylar tecrübesiz dahi olsa, şartlara uygun oldukları takdirde kolayca başvurularını gerçekleştirdiler. Kuruma bu kapsamda çok sayıda pilot alımı gerçekleştirilecek.  Türk Hava Yolları tecrübesiz pilot alımı başvuruları tüm hızı ile sürer iken, 30 Nisan'da sona erecek.

KİMLER BAŞVURABİLECEK?
T.C. Vatandaşı olmak, En az lisans derecesi mezunu (örgün veya açıköğretim) olmak, 01.01.1987 tarihinden sonra doğmuş olmak, Erkek adaylar için boy 165 cm'den kısa, 190 cm'den uzun olmamak ve beden-kitle endeksine uygun olmak, Bayan adaylar için boy 160 cm'den kısa, 190 cm'den uzun olmamak ve beden-kitle endeksine uygun olmak gibi çok sayıda bulunan kurumun şartlarına uyan adaylar...

BAŞVURULAR alttaki linkten online olarak kolayca yapılabiliyor. Alım şartları, başvuru süreci, alım süreci gibi çok sayıda ayrıntıya alttaki linkten ulaşabilir, diğer THY alımlarına alttaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları Yetiştirmek Üzere Pilot Alımı Başvuru Detayları

Türk Hava Yolları TECRÜBESİZ 2. Pilot Alımı

Türk Hava Yolları THY 250 Personel Alımı

Facebook MEMUR, personel, işçi etkileşim grubumuza katılıp sorularınızın cevaplarını bulmak ve bilgi alışverişi yapmak için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ  Personel alım ilanları, gündem haberleri, sıcak gelişmeler ve daha fazlası cep telefonunuza gelsin istiyorsanız lütfen buraya TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

25 Nis 2017 - 23:56 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler