Türk Hava Yolları Yeni İlan Yayımladı: 4 Kadroya Personel Alımı Yapılacak

Türkiye'nin en değerli markası seçilen Türk Hava Yolları 2018 yılı personel alımlarına devam ediyor. THY 4 farklı kadroda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları tarafından bir ilan yayımlandı. 

THY İnsan Kaynakları sayfası resmi sayfası aracılığıyla bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 4 farklı kadroda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilanda alınacak personellerin Yurt İçi Finansal Program Ortakları İlişkileri Uzmanı, Finansal Program Ortakları İş Geliştirme Uzmanı, Program Ortakları Uzmanı ve Medya Planlama ve Ajans Yönetimi Uzmanı kadrolarında istihdam edileceğine yer verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

THY tarafından yayımlanan ilanda alınacak personellerde aranan şartlar şu şekilde;

T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, 01.01.1988 ve sonrası doğumlu olmak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeni ile ayrılmamış olmak, İyi derecede İngilizce bilmek (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve mülakatında başarılı olmak), Erkek adaylar için; askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak tercih sebebidir.

MEZUNİYET ŞARTI

THY bünyesine alınacak personellerin aşağıdaki bölümlerden mezun olması gerekmektedir:

Ekonometri Endüstri Mühendisliği Endüstri ve Sistem Mühendisliği İktisat İstatistik İşletme İşletme Mühendisliği Pazarlama bölümlerinde yüksek lisans yapmış olmak,

BAŞVURU

Yayımlanan ilanlara başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açması ve müracaatını bu adres üzerinden yapması gerekmektedir.

https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/is-ilanlari-duyurular/thy-ao-pazarlama-baskanliginda-istihdam-edilmek-uzere-calisma-arkadaslari-ariyor/index.html

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

10 Haz 2018 - 14:59 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler