Türk Hava Yolları (THY) Tecrübeli-Tecrübesiz Kabin Memuru Alıyor

Son dakika açıklaması Türk Hava Yolları'ndan geldi. Yapılan açıklamada THY kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. İşte kabin memuru alım ilanı, başvuru şekli ve diğer detaylar.

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı (THY A.O) Genel Müdürü ve CEO'su Bilal Ekşi tarafından bugün bir son dakika açıklaması yapıldı ve kabin memuru alımı yapılacağı bildirildi.

Sosyal medya üzerinden gelen açıklamanın ardından kabin memuru olmak isteyen adaylar, ilanın yayımlanmasını beklemeye başladı. Beklenen ilan THY resmi internet sayfası duyurular kısmından duyuruldu.

Başvuru Şartları

T.C. vatandaşı olmak  01/01/1988 ile 31/12/1997 tarihleri arasında doğmuş olmak En az önlisans/meslek yüksekokulu mezunu olmak İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.) Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya en az 1 yıl tecilli olmak (En az Kasım 2018 tarihine kadar tecilli olmak)

Sağlık ve Fiziki Koşullar 

Bayanlar için 160-180 cm. arası, erkekler için 170-190 cm arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)* Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir.), THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak, Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak.

Başvuru Şekli

Yukarıdaki şartları taşıyan adaylar, ilana internet ortamında, THY A.O. resmi web sitesi www.thy.com üzerinden başvurabilecekler. İlan kriterlerini sağlayan adaylar test ve mülakat süreçlerine davet edilecektir. Mülakat öncesinde adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir. Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacaktır.

Başvuru duyurusu için: https://p.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/index.html

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr   | Ankara

16 Kas 2017 - 22:12 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

İsmail - Bu şartlara sahip biri ancak özel yaratılması lazım yaratmak ise Allaha mahsustur. Haşa Allah değiliz ki böyle birini yaratalım veya yaratılışımızı değiştirelim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 22:12


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler