Türk Hava Yolları (THY) Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan ilanda personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte THY personel alım ilanının detayları, başvuru şartları ve başvuru şekli.

Türkiye ve Dünya havayolu taşımacılığının öncü kuruluşlarından olan Türk Hava Yolları,İnsan Kaynakları sayfası üzerinden yayımladığı ilan ile personel alımı yapacağını açıkladı.

THY tarafından yayımlanan ilanda farklı uçak tiplerinde tecrübesi olan 2. pilot adayı (Dar ve Geniş Gövde), Muhasebe ve Mali Kontrol Başkanlığında istihdam etmek üzere tecrübeli çalışma arkadaşları, simülatör eğitim öğretmeni ve tecrübeli 2. pilot adayı alımı yapılacak.

Başvuru Genel Şartları

# Türkiye Cumhuriyeti kursu,

# 1 Ocak 1979 ve sonrası doğumlu olmak, 

# Adli Sicil Kaydı bulunmaması, 

# Daha önce Türk Hava Yolları A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış veya şten çıkarılmış olmamak, 

# Seyahat engeli olmamak;

# Uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine görev alacak,

# Erkek adaylar için; zorunlu askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli ya da muaf olmak.

Başvuru

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilir ve başvurularını buradan yapabilir.

https://p.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/#tcm92-18943

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

08 Eyl 2017 - 22:00 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler