Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Personel Alımları Yapıyor (Önce Eğitim Verip Sonra İstihdam Edecek)

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından yayımlanan ilan duyurusu doğrultusunda kuruma çok sayıda personel alımı yapılacak. Alıma dair tüm ayrıntılar açıklandı. Kimler başvuru yapabilir, ilgili eğitimi kimler alabilir, çalışma şartları ve kriter nasıl? hepsi ve daha fazlası için haberimize göz atınız.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Personel Alımları Yapıyor (Önce Eğitim Verip Sonra İstihdam Edecek)
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Personel Alımları Yapıyor (Önce Eğitim Verip Sonra İstihdam Edecek) 

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'ce yapılan açıklamalar dahilinde kurumun çok sayıda pozisyonuna personel alımları yapılacak.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ile İŞKUR işbirliği ile yapılacak olan alımda, adaylar öncelikle 5 ay süre ile eğitim alacak. Ardından kurumdan istihdam edilecek.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. bu hususta Uçak Yapısal ve Komponent Bakım Elemanı Eğitim Programı yapacağını tüm ilgililere duyurdu ve konu hakkındaki tüm açıklamaları adayların erişimine açtı.

EĞİTİM VE İSTİHDAM PROGRAMINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., adaylarında  T.C. Vatandaşı olmak, 1 Ocak 1990 sonrasında doğmuş olmak, Birden fazla işi üstlenebilecek, pratik ve sonuç odaklı, Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli, Takım çalışmasına yatkın, İngilizce olarak kendini yazılı ve sözlü ifade edebilme yeterliliğine sahip olmak, Adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak, Vardiyalı düzende çalışabilecek, Teorik eğitimler süresince eğitim yapılacağı şehirde ve pratik eğitimlerde İstanbul'da ikameti ve kursa kesintisiz devamı kabul etmek, Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak şartlarının tamamını görmek istiyor.

EĞİTİM VE BÖLÜM ŞARTI;
Eğitim ve istihdam programına katılmak isteyen adayların belirli bölümlerden mezun olması da şart tutuldu.

Başvuruları kabul edilen, yazılı sınav ile mülakatı geçen adayların ğitim süreleri 5 ay olup eğitimi başarıyla bitiren kursiyerler
Uçak Yapısal ve Komponent bakım-onarımı alanında istihdam edilecek.

BAŞVURU VE TÜM DETAYLAR
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Personel Alımları'na başvuruda bulunmak için son gün 20 Haziran 2017 olarak açıklandı. Başvuruda bulunmak için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Daha ayrıntılı bilgi ve ilan metni için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

DAHA FARKLI İLANLARA ANINDA ERİŞİM İÇİN >>> ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

14 Haz 2017 - 19:55 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

tayfun - Yas siniri dolayisiyla kiniyorum...60 yasinda emeklilik 28 yasinda yasli muamelesi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 19:55


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler