Türk Hava Yolları İŞKUR İşbaşı Programı ile Personel Alımları(Eğitim Sürecince Maaş)

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından yapılan açıklamalar ve yayımlanan yazılı metin doğrultusunda kuruma personel alımları yapılacak. Üstelik adaylar önce eğitime tabii tutulacak, ardından işe alınacak. Üstelik eğitim aşamasında maaş alabilecek. Peki bu ayrıntılı ve güzel programa kimler katılabilecek?

Türk Hava Yolları İŞKUR İşbaşı Programı ile Personel Alımları(Eğitim Sürecince Maaş)
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Hava Yolları İŞKUR İşbaşı Programı ile Personel Alımları Başvuruları Bitiyor 

THY Türk Hava Yolları, bünyesine İŞKUR aracılığı ile personeller alacak. Üstelik önce adaylarını eğitecek, günlük 54 TL maaş verecek, ardından kurum bünyesine kabul edecek.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. personel alımlarında süreç tüm hızı ile devam eder iken, artık başvuruların sonuna gelindi. BAŞVURULAR 14 Temmuz 2017 tarihinde sona erecek. Adayların heyecan içinde tamamladıkları başvurularda belirli şartlar ve kriterler de bulunuyor.

HANGİ ŞARTLAR ARANIR?

Türk Hava Yolları, adaylarında T.C. Vatandaşı olmak, 1 Ocak 1990 sonrasında doğmuş olmak, adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, Takım çalışmasına yatkın olmak, çözüm üretebilme becerisine sahip olmak, Vardiyalı düzende çalışabilmek, İşbaşı Eğitim Programı süresince İstanbul'da ikameti ve eğitime kesintisiz devamı kabul etmek, Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak şartlarının tamamını görmek istiyor. Ayrıca adayların Meslek Yüksek Okullarının Oto Boya ve Karoseri ile Boya Teknolojisi bölümlerinden mezun olması da şart tutuldu.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. personel alım ilanı ve tüm ayrıntılar için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Memur grubumuza katılıp konu hakkında yorumlarda bulunmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

13 Tem 2017 - 10:28 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler