Türk Hava Yolları En Az Lise Mezunu KPSS ŞARTSIZ Personel Alımlarında Bulunacak

Türk Hava Yolları'nca yapılan açıklamalar dahilinde kuruma bünyesine yeni personel alımları gerçekleştirilecek. Peki alım hangi pozisyona, hangi şartlar kapsamında yapılacak? tüm ayrıntılar haberimizde...

Türk Hava Yolları En Az Lise Mezunu KPSS ŞARTSIZ Personel Alımlarında Bulunacak
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Hava Yolları En Az Lise Mezunu Personel Alımlarında Bulunacak 

Türk Hava Yolları, bünyesine personel alımında bulunacak. Alım kapsamında kuruma boya personeli iş tanımı ile eleman alınacak.

THY Teknik A.Ş. adaylarının Teknik ve endüstri meslek lisesi motorlu araçlar teknolojisi alanından otomotiv boya mezunu olmasını tercih ediyor. Ardından adaylarının 1 Ocak 1990 ve sonrası bir tarihte doğmuş olmaları, sanayi boyacılığı alanında en az 3 yıl tecrübeli olmaları ve Erkek adayların ise askerliğini yapmış ya da en az 1 yıl tecilli olmalarını istiyor.

THY Teknik A.Ş. personel alımında başvurular başladı! Başvurular 22 Ağustos 2017 tarihine dek sürecek. Alım mülakat kapsamında gerçekleşecek. Başvurular kurumun resmi web sayfasından online olarak yapılabilecek.

THY Teknik A.Ş. personel alımına dair tüm detaylar, ayrıntılar ve ilan metni için lütfen TIKLAYINIZ.

Memur alımlarına dair yorumlarınız için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

11 Ağu 2017 - 19:32 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler