Türk Hava Kurumu Türkiye Geneli Personel Alımı Yapacak

Türk Hava Kurumu tarafından yapılan açıklamalar ile kuruma çok sayıda pozisyon için personel alımı yapılacak. İlanların tüm ayrıntıları adaylara ilan duyuruları içerisinde verildi. Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde...

Türk Hava Kurumu'nca çeşitli kariyer sitelerinde ve iş ilanları sitelerinde yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kuruma personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı.

Türk Hava Kurumu'na yapılacak olan alımlar 5 adet pozisyon için yapılacak. Her pozisyon için farklı nitelik, şart ve belgeler isteniyor.

ALIM YAPILACAK OLAN POZİSYONLAR;
Türk Hava Kurumu'na mühendis, co-pilot, donanım mühendisi, yazılım geliştirme uzmanı, helikopter pilotu alımları yapılacak. İlan duyurularının içeriğindeki şartları taşıyan adayların başvuruları alınmaya devam ediyor. Belirlenen adaylar arasından seçimler yapılıp, kuruma personel alımları yapılacak.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER;
Türk Hava Kurumu'nun personel alımları Ankara ve Türkiye Genelinde yapılacak. Yani her şehirdeki adaylar THK'ya başvuru yapabiliyor.

BAŞVURU SÜRECİ / SON BAŞVURU TARİHİ;
TÜRK HAVA YOLLARI PERSONEL ALIMLARInda pozisyona göre son başvuru tarihleri değişiklik gösteriyor. Başvurular kurumun ilan verdiği kariyer sitesinden online olarak yapılabilecek.

İLAN METNİ
Türk Hava Kurumu 5 pozisyona personel alım ilanları; http://www.yenibiris.com/turk-hava-kurumu-is-ilanlari?firma=52347

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek isterseniz---->>> tıklayınız

KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

15 Şub 2017 - 20:58 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler