TÜLOMSAŞ Engelli İşçi Alımı İlanı

TÜLOMSAŞ A.Ş. Engelli işçi alımında bulunacaktır ...

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un ESKİŞEHİR ÇALIŞMA VE İŞKURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.
TÜLOMSAŞ A.Ş. Son Başvuru Tarihi : 22 Ekim 2015 Yayınlanma Tarihi : 13 Ekim 2015, Sayı : 2941085 Genel Şartlar ve Notlar
TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

-Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS ) sonuçları geçerli olup, başvurular buna göre yapılacaktır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

- Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. - Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi), geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Talep yayınlandıktan itibaren on gün içerisinde yapılan adres değişiklikleri kabul edilmeyecektir. DAİMİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN ŞARTLAR:ENGELİLER İÇİN 1-Adaylar Türkiye İş Kurumuna adres, telefon ve e-posta adreslerini güncel olarak kayıt ettireceklerdir. Adrese dayalı nüfus bilgilerine göre işlem yapıldığından Eskişehir merkez ve ilçelerinde ikamet edenler kayıt yaptırabilecektir.

(Başvuru süresi içerisinde ikamet değişikliği yapan adayların ilgili işgücü taleplerine başvuruları kabul edilmez.) 2-Şartlarda belirtilen sertifikayı teslim etmeyenler sözlü sınava alınmayacaktır. (Not:Resepsiyon Görevlisi(Ön büro elemanı) için geçerlidir.) 3-Türkiye İş Kurumu, Çalışma ve İş Kurumu Eskişehir İl Müdürlüğü tarafından ilan edilen nihai listede yer alacak adaylar, sözlü sınava tabi tutulacaktır.

4-Şirketimizde göreve başlayacak işçiler 4857 sayılı İş Kanununa tabii olarak görev yapacaktır. 5-İşe başlayan işçilerinin deneme süresi 4 ay olup, deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş sözleşmesi fesh edilecektir. 6-İşe başlayanlar en az 5 yıl çalışacak, bu süre içerisinde nakil isteyemeyecektir. 7-İşe başlayanlar, 7 yıl içerisinde 4857 sayılı İş Kanununun 25 inci maddesinin II inci fıkrasına göre veya kendi isteğiyle ayrıldıklarında, eğitim, kurs ve staj programları süresince aldıkları ücretlerin ve meslekleri hakkında işveren tarafından verilen eğitim, kurs ve staj programlarına ait sürelerin günün, geçerli şartlara göre hesap edilecek maliyetinin ½ si tutarında Kuruluşumuza tazminat ödeyecektir. 8-Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi ve yasal işlem yapma hakkımız saklıdır.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü Veri Giriş Operatörü Okuldan

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Lise ve Dengi Okul Bilgisayar İşletimi Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Bilgi İşlem Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Bilgisayar Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Bilgisayar Donanım Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Bilgisayar Yazılım Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Bilişim Teknolojisi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi Kamu Personel Sınavları KPSS EKPSS 0
Çalışma Adresi Bilgisi
Yer : Yurtiçi
Çalışma Adresi : AHMET KANATLI CD  26490 TEPEBAŞI ESKİŞEHİR / TÜRKİYE
Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ÇİFTELER, ESKİŞEHİR MERKEZ, MAHMUDİYE, MİHALIÇÇIK, SARICAKAYA, SEYİTGAZİ, SİVRİHİSAR, ALPU, BEYLİKOVA, İNÖNÜ, GÜNYÜZÜ, HAN, MİHALGAZİ, ODUNPAZARI, TEPEBAŞI

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu Toplam Açık İş Sayısı 1 İş Sözleşmesi Tipi Belirsiz Süreli (Daimi) Çalışma Şekli Tam Süreli
Bu işgücü istemi, İŞKUR'un ESKİŞEHİR ÇALIŞMA VE İŞKURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.
TÜLOMSAŞ A.Ş. Son Başvuru Tarihi : 22 Ekim 2015 Yayınlanma Tarihi : 13 Ekim 2015, Sayı : 2941085 Genel Şartlar ve Notlar
TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

- Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

-Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS ) sonuçları geçerli olup, başvurular buna göre yapılacaktır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. - Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi), geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.Talep yayınlandıktan itibaren on gün içerisinde yapılan adres değişiklikleri kabul edilmeyecektir. DAİMİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN ŞARTLAR:ENGELİLER İÇİN 1-Adaylar Türkiye İş Kurumuna adres, telefon ve e-posta adreslerini güncel olarak kayıt ettireceklerdir. Adrese dayalı nüfus bilgilerine göre işlem yapıldığından Eskişehir merkez ve ilçelerinde ikamet edenler kayıt yaptırabilecektir.

(Başvuru süresi içerisinde ikamet değişikliği yapan adayların ilgili işgücü taleplerine başvuruları kabul edilmez.) 2-Şartlarda belirtilen sertifikayı teslim etmeyenler sözlü sınava alınmayacaktır. (Not:Resepsiyon Görevlisi(Ön büro elemanı) için geçerlidir.) 3-Türkiye İş Kurumu, Çalışma ve İş Kurumu Eskişehir İl Müdürlüğü tarafından ilan edilen nihai listede yer alacak adaylar, sözlü sınava tabi tutulacaktır. 4-Şirketimizde göreve başlayacak işçiler 4857 sayılı İş Kanununa tabii olarak görev yapacaktır. 5-İşe başlayan işçilerinin deneme süresi 4 ay olup, deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş sözleşmesi fesh edilecektir. 6-İşe başlayanlar en az 5 yıl çalışacak, bu süre içerisinde nakil isteyemeyecektir. 7-İşe başlayanlar, 7 yıl içerisinde 4857 sayılı İş Kanununun 25 inci maddesinin II inci fıkrasına göre veya kendi isteğiyle ayrıldıklarında, eğitim, kurs ve staj programları süresince aldıkları ücretlerin ve meslekleri hakkında işveren tarafından verilen eğitim, kurs ve staj programlarına ait sürelerin günün, geçerli şartlara göre hesap edilecek maliyetinin ½ si tutarında Kuruluşumuza tazminat ödeyecektir. 8-Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi ve yasal işlem yapma hakkımız saklıdır.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) Kurstan

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi Kamu Personel Sınavları KPSS EKPSS 0

Aranan Nitelikler

Nitelik Başlığı Nitelik Aciklamasi Meslek Belgeleri ve Sertifikaları Turizm İşletmeciliği Resepsiyon ve Ön Büro Hizmetleri Kurumsal Kaynak Planlaması

Çalışma Adresi Bilgisi
Yer : Yurtiçi
Çalışma Adresi : AHMET KANATLI CD  26490 TEPEBAŞI ESKİŞEHİR / TÜRKİYE
Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ÇİFTELER, ESKİŞEHİR MERKEZ, MAHMUDİYE, MİHALIÇÇIK, SARICAKAYA, SEYİTGAZİ, SİVRİHİSAR, ALPU, BEYLİKOVA, İNÖNÜ, GÜNYÜZÜ, HAN, MİHALGAZİ, ODUNPAZARI, TEPEBAŞI

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu Toplam Açık İş Sayısı 1 İş Sözleşmesi Tipi Belirsiz Süreli (Daimi) Çalışma Şekli Tam Süreli

13 Eki 2015 - 15:41 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler