TÜBİTAK KPSS'siz 375 Memur Alımı Başvuruları Devam Ediyor (Ön lisans ve lisans mezunu)

TÜBİTAK tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı. Geçtiğimiz hafta yayımlanan memur alım ilanında en az ön lisans mezunu ve KPSS şartsız çok sayıda personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte detaylar.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından geçtiğimiz hafta Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinde bir personel alım ilanı yayımlandı.

TÜBİTAK tarafından DPB'de yayımlanan personel alım ilanında en az ön lisans mezunu ve KPSS şartsız personel alımı yapılacağı belirtildi.

TÜBİTAK 217 Bilgem Personel Alımı

TÜBİTAK Bilgem tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu 217 memur personel alımı yapılacağı açıklandı. En az ön lisans düzeyinden yapılacak personel alım ilanında alınacak personeller, AR-GE personeli ve AR-GE teknisyeni pozisyonunda istihdam edilecek. AR-GE personeli pozisyonuna 186, AR-GE teknisyeni pozisyonu: 31 olmak üzere toplamda 217 personel alımı yapılacağı belritildi. İlanın detayları ve başvuru şekline gitmek için lütfen TIKLAYIN

TÜBİTAK 158 Personel Alımı

TÜBİTAK tarafından yayımlanan diğer personel alımında da yine en az ön lisans mezunu ve KPSS şartsız 158 personel alımı yapılacağı belirtildi. Alınacak personeller TÜBİTAK bünyesinde istihdam edilecek olup başvuru şartları ve ilan metnine ulaşmak için lütfen TIKLAYIN

Başvuru Şekli

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Adaylar, "www.bilgem.tubitak.gov.tr" adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olarak aşağıdaki evrakları internet ortamına yükleyecek ve nüğracaatlarını bu şekilde yapabileceklerdir.

# Üniversiteye Giriş Sınavı Sonuç Belgesi,
# Üniversiteye Giriş Sınavı Yerleştirme Belgesi,
# CV,
# Lisans diploması,
# Transkript,
# YDS sonuç belgesi veya lisans öğrenimleri sırasında asıl alanla ilgili olmayan dersler dışındaki tüm derslerinin eğitim dilinin %100 İngilizce olduğunu gösterir belge.
# Deneyimi olan adaylardan Çalışma Belgesi ve Sigorta Hizmet Dökümü
# Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

Kamu personeli alım ilanlarından, memur alım ilanlarından, KPSS haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kPSSCAFE.COM.TR adresini aşağıdaki platformlardan takip edin.

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankar

23 Eyl 2017 - 11:57 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler