TRT KPSS Şartsız 23 Pozisyona Personel Alımı Yapacak ( Başvurular İnternetten)

TRT , 7/24 ingilizce yayın yapan televizyon kanalı için çok sayıda personel alımı yapacak. Başvurular internet üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor...

TRT KPSS Şartsız Personel Alacak! Başvurular Sürüyor! 

2015 yılından günümüze kadar ingilizce dilinde 7/24 haber yayını yapan TRT World'e çok sayıda personel alımı yapılacak.TRT World'un personel alımı için bir çok kariyer sitesine ilan verdiği gözlemleniyor.

Yayımlanan ilanlarda TRT World'un 23 ayrı pozisyon için çok sayıda personel alacağı belirtilirken, başvuru için ilk ve en önemli şart çok iyi derecede ingilizce bilmek.  İnsan Kaynakları, Finans, Bilişim departmanları için yayımlanan ilanlara başvuruda bulunacak adaylarda bazı posiyonlar için tecrübe şartı aranıyor. TRT WORLD'ün personel alımlarıyla ilgili detaylı bilgilendirmeyi aşağıdaki ilan linkini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Başvuru işlemlerini "http://www.kariyer.net/trt-world-is-ilanlari-c83155-p42835/" adresi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

KPSSCafe.com.tr Sesiniz Olsun!

Kamu personeli alımlarını yeterli buluyor musunuz? KPSS şartsız alımlar hakkında düşünceleriniz neler? Kamu personeli alımlarındaki şartlar konusundaki düşünceleriniz neler? bu soruların yanıtlarını bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla paylaşabilirsiniz.

Kamu personeli alımı, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha fazlası cep telefonunuza gelsin istiyorsanız kpsscafe.com.tr mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Nis 2017 - 16:50 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

pisagor - Kpss' iz ve açıktan alımların haksızlık olduğunu düşünüyorum. Tüm devlet kurum ve kuruluşlarına yapılacak alımlarda kpss şartı olmalı ve alımlar merkezi mutlaka merkezi atamayla yapılmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 16:50


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler