Tirebolu Belediyesi KPSS ŞARTSIZ Personel Alımı Bitiyor (En Az İlköğretim Mezunu)

Tirebolu Belediyesi'nce yayımlanmış olan ilan duyurusu kapsamında kuruma alınacak olan personellerin başvuru işlemlerinin sonuna geliniyor. Başvurular önümüzdeki günlerde bitecek. Alımlar hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz haberimize tık...

Tirebolu Belediyesi'ne İŞKUR işbirliği ile KPSS ŞARTSIZ personel Alınıyor

Tirebolu Belediyesi tarafından 15 Mart 2017 tarihinde İŞKUR resmi web sayfasında yapılan açıklama kapsamında kuruma 1 adet KPSS ŞARTSIZ en az ilköğretim mezunu daimi tam süreli Telekomat Bakım Sürveyanı alımı yapılacak.

Tirebolu Belediyesi'nce yayımlanan ilan duyurusunda gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Başvurular tüm hızı ile devam ediyor. Adaylar heyecan içinde başvurularını tamamlıyor. Alımlar kura işlemi yapılacak. 30.03.2017 tarihinde Tirebolu Belediyesinde Noter huzurunda kura çekilişi olacak.

Tirebolu Belediyesi'nde çalışmak isteyen ve başvuru yapmak isteyen adayların 5 senelik deneyime sahip olması gerekiyor. Personel alım ilanı başvuruları Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresinden kolaylıkla ücretsiz olarak yapılacak.

BAŞVURULAR şuanda devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yani 24 MART 2017 tarihinde sona erecek. Daha fazla bilgi almak isterseniz kurumun kendisi ile ya da İŞKUR ile iletişim kurabilirsiniz. Tüm personel alım ilanlarına an ve an ulaşmak isterseniz, alttaki uygulamalarımızı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Memur ve alım grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Mar 2017 - 00:35 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler