THY Part Time Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda üniversitelerin belirtilen bölümlerinde okuyan adaylar arasından part time personel alımı yapılacağı bildirildi. Peki ilana kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir?

Türk Hava Yolları tarafından personel alım ilanı yayımlandı.

THY resmi sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda Türk Hava Yolları, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere part time eleman alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre Türk Hava Yolları, Bilişim Teknolojileir departmanında çalıştırmak üzere persoenl alımı yapıyor.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

T.C. vatandaşı olmak,  Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,  Bilişim sektörüne kendini yakın hisseden ve Bilgi Sistemleri kapsamındaki faaliyetlere ilgili,  Problem çözme yeteneği gelişmiş ve sonuç odaklı çalışan,  Ekip çalışmasına yatkın, kişisel motivasyonu yüksek olan,  Proaktif ve analitik düşünce yeteneğine sahip,  Düzenli raporlama ve dokümantasyona önem veren,  MS Office araçlarını çok iyi bilen,  Araştırmayı ve öğrenmeyi seven, teknolojiyi ve yenilikleri takip eden,  Sürekli kendini geliştirme eğiliminde olan,  Yazılı ve sözlü iletişim becerileri yüksek,  İnsan ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü, ikna yeteneği yüksek part-time çalışma arkadaşları arıyoruz. İyi derecede İngilizce bilmek (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olmak),

BÖLÜM ŞARTI

En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin aşağıdaki bölümlerinden birinde öğrenimine devam eden,  Adli Bilişim Mühendisliği Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği Bilgisayar Bilimleri Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bilgisayar-Enformatik Bilişim Sistemleri Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bilişim Teknolojisi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Elektrik ve Elektronik Mühendisliği) Elektronik Mühendisliği Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Endüstri ve Sistem Mühendisliği Endüstriyel Tasarım (Endüstri Ürünleri Tasarımı ) Enformasyon Teknolojileri Enformatik Görsel İletişim Tasarımı Grafik Tasarımı İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri İşletme Enformatiği İşletme Mühendisliği Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Matematik Matematik Mühendisliği Telekomünikasyon Mühendisliği Uçak Mühendisliği Üretim Sistemleri Mühendisliği Yazılım Mühendisliği Yazılım ve Bilişim Mühendisliği Yönetim Bilişim Sistemleri Belirtilen bölümlerde lisans 3.sınıf öğrencisi olan ve belgeleyebilen, 

ÇALIŞMA SAATLERİ

Haftada 2 günü; tam zamanlı olmak üzere, en az 20 saat çalışacak adaylar arasından alım yapılacak.

BAŞVURU

THY personel alımına başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede aması ve mürcaatını bu adres üzerinden yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/SAKm3u

Açılan sayfanın alt kısmında başvuru formu bulunuyor. Müracaatlar bu şekilde yapılacak.

MEMUR ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

21 Şub 2018 - 10:48 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler