THY 3 Pozisyon İçin Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda 3 pozisyona personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte yayımlanan personel alım ilanının detayları ve başvuru şartları.

Türkiye ve Dünyanın hava taşıacılığında bir numarası olan Türk Hava yolları, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için yeni personeller almaya devam ediyor.

Aldığı yeni personeller ile hizmet kalitesini daha da arttırmayı ve gençlere istihdam kapısı olmaya devam eden Türk Hava Yolları, THY Tenik İnsan Kaynakları sistemi üzerinden yayımladığı ilan ile yine personel alımı yapıyor. Yayımlanan ilana göre THY kendi bünyesinde istihdam etmek üzere Tekniik Mühendis/uzman, Teknik AR-GE Mühendisi ve Teknik Bilgi Teknolojileri pozisyonlarına personel alımı yapacak.

Teknik Mühendis Başvuru Şartları

# T.C. vatandaşı olmak

# 01.01.1985 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak

# Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak

# Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 1 yıl (20.08.2018’e kadar) tecilli olmak,

# İyi derecede İngilizce bilmek (THY Teknik A.Ş. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olabilecek)  ya da İngilizce seviyesinin 20.08.2015 tarihi itibariyle en az aşağıdaki değerlerde olduğunu belgeleyebilmek, (İkinci yabancı dil bilmek tercih sebebidir.)

# YDS'den en az 60 ve TOEFL(IBT)'den en az 72 puan almış olmak.

# Üniversitelerin Mühendislik fakültesinden mezun olmak.

Bilgi Teknolojisi ve Ar-Ge Mühendisi Personeli Alımı

# T.C. vatandaşı olmak

# 01.01.1980 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak

# Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak

# Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 1 yıl (20.08.2018’e kadar) tecilli olmak,

# İyi derecede İngilizce bilmek, (THY Teknik A.Ş. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olabilecek ya da İngilizce seviyesinin 20.08.2015 tarihi itibariyle en az aşağıdaki değerlerde olduğunu belgeleyebilecek olmak)

# YDS'den en az 60 ve TOEFL(IBT)'den en az 72 puan almış olmak.

# Üniversitelerin Mühendislik fakültesinden mezun olmak.

Başvuru Şekli

THY personel alınına başvuru yapacak adaylar, aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalarayarak yeni sekmede açabilir ve başvuru şartlarını ayrıntılı bir şekilde inceleyebilir, başvurunuzu yapabilirsiniz. Son Başvuru Tarihi: 14 Ağustos

http://www.thyteknik.com/basvurular.html

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

26 Tem 2017 - 11:13 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Halilll - Admin merhaba iki sorum olacak birincisi lisans mezunuyum KPSS A düzeyinde sınava girdim 65 puan aldım bişeyler olur mu ikincisi 2017 de girdiğim KPSS puanı ile 2018 polis alımına başvuru yapabilir miyim şimdiden teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 11:13


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler