THY 200 Personel Alımı Yapacak ! İnternet Sitesinden Başvurular Sürüyor

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı'nın (THY A.O) 200 kişilik personel alımı için başvuru süreci resmi internet sitesi üzerinden devam ediyor.

THY 200 Personel Alımı Yapacak ! İnternet Sitesinden Başvurular Sürüyor

Türk Hava Yolları'nın 12 Nisan 2017 tarihinde resmi internet sitesinde yayımladığı İ.İ.BF Mezunu adayları sevindiren personel alımı ilanı için başvuru süreci devam ediyor. Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı'nın (THY A.O) 12 Nisan'da resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı "THY A.O. İ.İ.B.F. Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor" başlıklı ilanda, toplamda 200 kişilik istihdam yapılacağı belirtilmişti.

THY 'NİN 200 KİŞİLİK ALIMINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR? BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIR?

Başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki fakültelerden mezun olması, 01.01 1988 ve sonrası doğumlu olması, MS Office uygulamalarına hakim olması, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması, muaf olması ya da en az 2 sene tecilli olması gerekiyor.  Başvuruda bulunmak için aşağıdaki fakültelerden lisans derecesinde mezun olmanız gerekiyor ; 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisadi, İdari ve Beşeri Bilimler Fakültesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İktisat Fakültesi İletişim Fakültesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi İşletme Fakültesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyasal Bilimler Fakültesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Ticari Bilimler Fakültesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yönetim Bilimleri Fakültesi

YDS ve diğer şartlara bakmak ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmek için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Nis 2017 - 16:09 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler