Taşkent SYDV KPSS ŞARTSIZ Kamu Personeli Alımında Son Günler

Taşkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açıklanan ilan duyuruları kapsamında kuruma 4 adet kamu personeli alımı yapılacak. Başvuruların sona ermesine sayılı günler kaldı. Gerekli tüm açıklamalar haberimizde...

Taşkent SYDV KPSS ŞARTSIZ Kamu Personeli Alımında Son Günler

Taşkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma 4 adet kamu personeli alınacak. Başvurular geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Şimdi ise başvuruların son günlerine gelindi. Alınan personeller evde bakım elemanı olarak istihdam edilecek.

GEREKLİ ŞARTLAR
Taşkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvurmak isteyen adaylarda bazı şartların olması gerekiyor. Bu şartlar; T.C. vatandaşı olmak, ev hizmetleri sertifikasına sahip olmak, çalışmasına engel hali olmamak, Taşkent ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak, adli sicil kaydı olmamak olarak sıralanıyor.

BAŞVURU SÜRECİ;
Konya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kamu personeli alım ilanı başvuruları 6 şubat 2017 tarihinde başlamıştı. 17 şubat 2017 tarihinde ise sona erecek. Yani başvuruların sona ermesine 2 gün kaldı.

Konya Taşkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kamu personel alımları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ve ilan metnini görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Tüm personel alım ilanlarına KPSS CAFE'den kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

15 Şub 2017 - 20:33 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler