Siemens 48 Pozisyonuna Eleman Alımı Yapıyor

Siemens'in kairyer sitelerinde yayımladığı çok sayıda personel alımı kapsamında kuruma personel alımları yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Kurumun açık bulunan 48 adet pozisyonu bulunuyor. Hepsinin ayrıntıları başvuruları haberimizde sizlerle.

Siemens 48 Pozisyonuna Eleman Alımı Yapıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Siemens tam 48 açık pozisyonuna personel alımı yapmaya karar verdi.

Siemens Sanayi ve Ticaret AŞ.'nin kariyer sitelerinde yayımladığı ilan duyuruları ile kuruma personel alımları yapacağını iş arayan tüm adayların erişimine sundu.

Siemens Sanayi ve Ticaret AŞ. personel alımları dahilinde gerekli tüm açıklamaları adaylara sundu. Kurum 48 pozisyonun tamamı için adaylardan farklı şartlar, nitelikler ve özellikler istiyor. Siemens Sanayi ve Ticaret AŞ.'nin açık bulunan pozisyonlarının bazıları şu şekilde açıklandı;

1958'den Türkiye'ye hizmet veren Siemens Sanayi ve Ticaret AŞ. daha çok İstnabul'da olmak üzere çok sayıda şehirden eleman alımı gerçekleştirecek. Bunlar Ankara, Kocaeli gibi şehirler.

GEREKLİ ŞARTLAR VE BAŞVURU İŞLEMLERİ
SİEMENS, personel alım ilanlarının her birinde her pozisyon için farklı başvuru şartları açıkladı. Adayların kendilerini uygun ilanı bulup, ayrıntıları ve şartları okuması, uygun olduğu takdirde başvuru yapması gerekiyor. Şartlara uymayan adayların başvuruları geri çevriliyor. 
Başvurular ilanların verildiği kariyer sitesinden online olarak yapılacak. Öncelikle adayların bu siteye üye olması şart.

İLAN METNİ
Tüm açıklamalar ve başvurular için alttaki linke erişim sağlayınız.
http://www.kariyer.net/siemens-is-ilanlari-c1017-p183/#tblFirmaIlanlari

Tüm personel alımlarını KPSS CAFE'den takip edebilir, grubumuza üye olarak sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz.

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Şub 2017 - 01:09 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler