ROKETSAN Resmi Sitesinden 13 Pozisyona Personel Alımında Bulunacak! Online Başvurular Sürüyor

ROKETSAN'ca yapılan yazılı açıklamalar kapsamında kurumun çok sayıda pozisyonuna fazlaca personel alımı yapılacak. İlanların tümüne başvurular online olarak kolayca yapılabiliyor. Peki ayrıntılar neler? kpsscafe'de...

ROKETSAN Resmi Sitesinden 13 Pozisyona Personel Alımında Bulunacak! 

ROKETSAN tarafından aylar önce yayımlanan ilan duyurularına başvurular tüm hızı ile devam eder iken, siz değerli okuyucularımıza bir kez daha hatırlatma yapmak istedik.

ROKETSAN, farklı pozisyonlarına devamlı olarak personel alımında bulunuyor. Alım ilanına başvurular sürekli olarak açık ve başvuru yapan adaylar kurum tarafından değerlendirmeye alınıyor.

ROKETSAN'ın şuan açık bulunan pozisyonları; 
Endüstri Mühendisi, Fizik Mühendisi, Metalurji Ve Malzeme Mühendisi, Havacılık Uzay / Uçak Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Makine Mühendisi, Aday Mühendis, Proje Yönetimi Mühendisi, Kimya Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Teknisyen olarak görülüyor.

BAŞVURULAR
ROKETSAN personel alımlarına başvurular, kurumun ilanları yayımladığı online kariyer sitesinden kolayca yapılabiliyor. Başvurular uzun bir süre daha devam edecek. SON BAŞVURU TARİHİ 31 ARALIK 2017 olarak açıklandı.

ROKETSAN personel alım ilanlarının tamamını görmek, başvuruda bulunmak isterseniz ilan metnini ayrıntılı olarak incelemenizi, alım şartlarına uyduğunuz takdirde başvuruda bulunmanızı öneririz. ROKETSAN PERSONEL ALIM İLANLARI

Kolay erişim imkanlarımızı ücretsiz olarak kullanın! >>> Ücretsiz facebook Memur etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 May 2017 - 01:35 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler