Roketsan Çok Sayıda Açık Pozisyonuna Personel Alımı Yapacak

Roketsan'ca resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kurumun açık bulunan pozisyonlarına çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecek. Gerekli tüm ayrıntılar kpsscafe.com.tr'de...

Roketsan Çok Sayıda Açık Pozisyonuna Personel Alımı Yapacak
Haber albümü için resme tıklayın

Roketsan Çok Sayıda Açık Pozisyonuna Personel Alımı Yapacak 

Roketsan'ın resmi kariyer sitesinde yayımladığı çok sayıda personel alım ilanı bulunuyor.

Her ilanın içerisinde alınacak pozisyonda çerçevesinde gerekli şartlar, başvuru süreci gibi ayrıntılar yer alıyor. Roketsan'ın alım ilanlarının genel olarak son başvuru tarihi 31 Aralık 2017 olarak belirtildi. Kurumun genel başvuru ilanının son başvuru tarihi ise 30 Nisan 2018 olarak belirlendi.

Roketsan, bu süreler içerisinde binlerce personel adayının başvurularını alacak, değerlendirecek ve uygun görür ise geri dönüş yapacak. Adaylar heyecan içinde başvurularını tamamlaya devam ediyor. Zira bu ilanlara başvurular uzun süre devam edecek.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?
Roketsan'ın şuan için açık bulunan pozisyonları; Endüstri Mühendisi, Fizik Mühendisi, Metalurji Ve Malzeme Mühendisi, Havacılık Uzay / Uçak Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Makine Mühendisi, Aday Mühendis, Proje Yönetimi Mühendisi, Kimya Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Teknisyen

Kurumun tüm açık pozisyonlarını görmek, başvuru şartlarını öğrenmek, ayrıntılarına erişim sağlamak ve ilana başvuru yapmak isterseniz lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

İşçi, personel, memur alım ilanları ve gündem haberlerini anında alabilmek adına facebook Memur etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız için ----> tıklayınız  android uygulamamız için lütfen buraya ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Nis 2017 - 20:43 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler