Pegasus Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak (Başvurular Başladı)

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş'nin en az Endüstri meslek lisesi ya da meslek yüksekokulu mezunu personel alımı yapacağı duyuruldu.

Pegasus Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş'nin Endüstri Meslek Lisesi ve Meslek Yüksekokulu’nun Elektrik ve Elektronik bölümlerinden mezun ya da ustalık/kalfalık belgesine sahip, B sınıfı ehliyeti olan tekniyen alımı yapacağı duyuruldu. Kariyer sitelerinde yayımlanan ilanda  Pegasus'un, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan görevlendirilmek üzere Akü şarj-deşarj operasyonunu gerçekleştirmek ve ekipman üzerindeki akülerin değişim ve bakımlarını sağlayacak akü şarj teknisyeni alacağı bildirildi.

Başvuru için tecrübe şartı aranmıyor. Başvuruda bulunacak adayların bilgisayar kullanabilmesi, tercihen office programlarına hakim olması gibi şartların yanı sıra vinç operatörü sertifikası bulunanlara öncelik tanınabileceği öğrenildi. Başvuru işlemleri "www.kariyer.net/is-ilani/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s-aku-sarj-teknisyeni-1681195" adresinden yapılabilecek.

Pegasus bu alımların yanı sıra Emniyet Yönetim Uzmanı, Dökümantasyon Uzmanı, Engelli Ofis Destek Uzmanı, Ekip planlama uzmanı, simülatör teknisyeni gibi pozisyonlara için de alım yapacak.

Pegasus personel alımı ile ilgili soru ve sorunlarınızı, yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler ve daha fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KSPSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Şub 2017 - 17:29 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler