Öğretmenevine İlköğretim Mezunu KPSS ŞARTSIZ Personel Alınacak

Öğretmenevine personel alımları yapılacak. Hem de başvuru yapacak olan adayların KPSS puanına sahip olmasına gerek yok. Üstelik adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor.

Öğretmenevine İlköğretim Mezunu KPSS ŞARTSIZ Personel Alınacak

Malatya Öğretmenevi'ne 2 adet Garson (Servis Elemanı) (Şef Garson) alımı yapılacak. 22 Şubat 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu kapsamında personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Gerekli tüm şartlar adayların erişimine açıldı.

Malatya Öğretmenevi'ne alınacak olan Garson (Servis Elemanı) (Şef Garson) adaylarından kurumun istediği bazı şartlar bulunuyor. Bunlar; AHA ÖNCE KAMUve KURUMLARINA AİT KONAKLAMA VEYA SOSYAL TESİSLERDE ENAZ 1 YIL GARSON VE SERVİ ELEMANI OLARAK ÇALIŞMIŞ ÇALIŞTIĞINI SKK HİZMET DÖKÜMÜ İLE BELEGELEMEK olarak sıralanıyor.

Malatya Öğretmenevi'ne alınacak olan personeller daimi tam süreli olarak istihdam edilecek olup alımları kura işlemi yapılacak. Kura işlemi MALATYA ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ'nde 13.03.2017 tarihinde saat 13:00 - 14:00'de gerçekleşecek. Adayların en çok lise mezunu olması gerekiyor.

Başvurular iŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından kolaylıkla yapılabilecek. Başvuruların 03 Mart 2017 tarihine kadar tamamlanmış olması şart. Tüm personel alım ilanlarından kolayca haberdar olmak, anında memur alımlarını duymak için KPSS CAFE haber sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir, yorum kısmından fikirlerinizi bizlerle tartışabilirsiniz.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Şub 2017 - 01:47 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler