Marmara Birlik Memur Alım İlanı Yayınlandı!..

Marmara Birlik - S.S. 699 İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifinde İstihdam edilmek üzere 1 memur alım ilanı yayımlandı.

Marmara Birlik - S.S. 699 İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifinde İstihdam edilmek üzere 1 memur alım ilanı yayımlandı.

Başvuru yapacak adaylarda aranan özellikler şöyle;

Üniversitelerin örgün eğitim veren işletme, iktisat, maliye ve kamu yönetimi bölümlerinden mezun olmak, Askerlik hizmetini tamamlamış olmak, İznik'te ikamet etmek, 29 yaşını aşmamış olmak En 1 yıl çalışma hayatı tecrübesi olmak,

Başvurular 28 Eylül 2018 saat 17:00 mesai bitimine kadar fotoğraflı CV ile şahsen S.S.699 Sayılı İznik Zeytin T.S.Kooperatifine yapılacaktır. Posta ve e-mail ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

Değerlendirmeye sadece örgün öğretime tabi olan ve yukarıda belirtilen bölümlerden mezun olan kişiler alınacaktır. Açık öğretim fakültesi mezunu olan adayların başvuruları değerlendirilmeyecektir.

Başvurularda ortak çocuğu olmak tercih sebebi olacaktır.

Değerlendirmeler Marmarabirlik Genel Müdürlüğünde oluşturulan komisyon tarafından yapılacaktır.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

13 Eyl 2018 - 11:08 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Misafir - Adamına göre ilan böyledir işte vay beee güzel ülkemize bakın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 11:08
04

Alıştık - Tepki bile veremiyoruz yazıklar olsun! Göstere göstere torpil dönüyor hemen her alımda ama yinede ses çıkar(a)mıyoruz. İyi uyuttular bu memleketi tebrik ediyorum emeği geçenleri. Sorsan hepsi muhafazakar hepsi Allah'tan korkar! Neyse ki ahiret var azizizim...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 11:08
03

Haydar ŞAHİN - alınacak kişinin adı da yazaydı iyiydi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 11:08
01

Samet - Anlamadigim nasıl bir ilan olacaktı beğenmeniz için, tek hata alınacak kadronun memur diye adlandırılması oda beyaz yaka olduğu için zannımca. iznikte iibf mezunu en az 50 kişi vardır başvuracak, ekstra da bir şart yok yani.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 11:08


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler