KPSS'siz Lise Mezunu Bay-Bayan 3 Bin 500 Kişi Alınıyor (Dolgun Ücret+Lojman İmkanı)

En az lise mezunu adaylar arasından KPSS şartı aranmadan 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Yayımlanan ilana başvurular devam ederken alınacak personellerin 3. havalimanında görevlendirileceğine yer verildi. Peki ilana kimler başvurabilir* Başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak?

İStanbul'da kurulan yeni havalimanına güvenlik personeli alımı yapılıyor.

İGA güvenlik tarafından yapılan açıklamada, İstanbul'da kurulan 3. havalimanının güvenlik personeli ihtiyacını karşılamak üzere en az lise mezunu adaylar arasından güvenlik görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. Daha önce yapılan açıklamada yeni havalimanına güvenlik görevlisi olarak 3 bin 500 kişi alınacağı belirtilmişti. Bu açıklamanın üzerinden ksa süre geçtikten sonra ilan yayımlandı ve İGA güvenlik, 3 bin 500 personel alımı için başvuruları almaya başladı. Geçtiğimiz 8 Şubat günü yayımlanan ilana başvurular devam ederken, başvuru yapmak isteyen adaylar, şartları ve imkanları araştırmaya başladı. Biz de Kpsscafe.com.tr olarak yeni havalimanına yapılan personel alımının detaylarına haberimizde yer verdik.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, Tercihen 35 yaşını geçmemiş, Boy kilo orantısı, Tercihen askerlik hizmetini tamamlamış, Diksiyonu düzgün, Sözlü iletişim kabiliyeti yüksek, Vardiyalı çalışabilecek,

MAAŞ VE LOJMAN İMKANLARI

İGA tarafından yayımlanan ilanda alınacak perskonellere dolgun ücret verileceği belirtilirken, kalacak yeri olmayan personellere de lojman verileceği belirtidli. Konu ile ilgili ilanda şu bilgilere yer verildi: Dolgun ücret + Yemek+ Servis (geniş servis ağı) + SGK

ÖZEL ŞARTLAR

Yayımlanan ilana başvuru yapabilmek için adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir. Öte yandan tecrübesi olmayan adayların da müracaatları alınmaktadır. Alınacak personeller sürekli olarak çalıştırılacaktır. İş geçici değildir.

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açması ve müracaatını bu adres üzerinden yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/4FucJe

MEMUR ALIMI HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

24 Şub 2018 - 10:52 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Tekn - Bu 3500 güvenlik alımı sözleşme limi yoksa devlet bünyesinde mi acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 10:52
03

Ramazan - Devlet bunyesimi birde dolgun maaş kaç tl açiklarmisiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 10:52
02

Enes - Arkadaşlar sürekli dediğine göre bence devlet kapsamında olmalı.Şartlar Güzel Görünüyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 10:52
01

Care - 35 yaş sınırı 40 yaş ve üstü ev geçindirmiyor mu çocuk okutmuyor mu emekli yapın ozaman yaziklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 10:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler