KPSS Şartsız Memur Alınacak! İnternetten Başvurularda Son Gün

KPSS Şartsız sözleşmeli personel ve memur alımlarıyla ilgili sizleri bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz ay başlayan memur alımı başvurularında yarın son gün!

KPSS Şartsız Memur Alımı Başvuruları için Yarın Son Gün!

KPSS Şartsız Kamu personeli alımlarıyla ilgili siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz.

Hali hazırda internetten devam eden KPSS şartsız memur ve sözleşmeli personel alımlarıyla ilgili her türlü bilgilendirmeyi yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın. Geçtiğimiz ay sonunda Dışişleri Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitelerinden duyurulan Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu Giriş Sınavları için başvuru sürecinde sona gelindi.

Bilindiği üzere Dışişleri Bakanlığı'nın yönetmeliğinde kısa süre önce değişikliğe gidilmiş ve kurum içi sınavlarla personel alımı yapılmasının önü açılmıştı. Söz konusu Bu süreç içerisinde aday meslek memuru için de başvuru toplayan Dışişleri Bakanlığı 2017 yılında Meslek Memuru ve Aday Konsolosluk ve İhtisas memuru alımları için sınav düzenlemeye devam edecek. Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu Giriş Sınavlarına başvuruda bulunacak adaylar https://giris.turkiye.gov.tr/Giris2/gir?kurumId=dissinav adresindeki elektronik formu doldurarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Sınavlar sonucunda başarılı olan azami 60 kişi Dışişleri Bakanlığı'nda görev yapacak. Sınavlar Ankara'da yapılacak. Söz konusu alıma dair tüm bilgilendirmeleri içeren personel alım duyurusuna bakmak için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Şub 2017 - 09:54 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Yasin - Memurluk diyorlar yaş sınırı belirtiyorlar ozaman niye giriyoruz sınava yaş sınırı konsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 09:54


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler