Kaymaklı Belediyesi KPSS ŞARTSIZ Personel Alacak

Kaymaklı Belediyesi Başkanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personeller alınacak. Personel alım ilanı hakkındaki gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Diğer tüm ayrıntılar ve açıklamalar haberimizde...

Kaymaklı Belediyesi KPSS ŞARTSIZ Personel Alacak

Kaymaklı Belediyesi Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanı duyurusu ile kuruma 2 adet personel alınacak. Adayların en az ve en fazla ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Alımlar kura işlemi ile yapılacak.

Kaymaklı Belediyesi Başkanlığı personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanına sahip olması gerekmiyor. Alınan personeller Nevşehir'de istihdam edilecek. Kuruma alınan 2 adet personel 2 ayrı pozisyona yerleştirilecek.

Kaymaklı Belediyesi Başkanlığı personel alım ilanı başvuruları başladı. BAŞVURULAR 3 Mart 2017 tarihinde sona erecek. Alınan personeller vidanjör şoförü ile kepçe operatörü pozisyonlarında olarak çalıştırılacak. Kurum bünyesine alınan 2 adet personel daimi tam süreli olarak istihdam edilecek. Alımlar kura ile yapılacak ve kura işlemi Kaymaklı Belediyesi'nde 07.03.2017 tarihinde saat 10:00 - 11:00'de yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?
Kaymaklı Belediyesi Başkanlığı 2 adet personel alım ilanına başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından online olarak yapılacak. SON BAŞVURU TARİHİ 3 MART 2017! Daha fazla bilgi almak isterseniz, ilan duyurusunun tamamına erişim sağlamak isterseniz lütfen İŞKUR ile iletişime geçiniz.

Memur alımları ve personel alımlarından anında haberdar olmak için takipte kalınız. Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Şub 2017 - 01:18 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler