Kaymakamlığa KPSS Şartsız 9 Temizlik Personeli Alınıyor

Sandıklı Kaymakamlığı'nca yayımlanan ilan duyurusunda kuruma temizlik personeli alımları yapılacağı kamuoyuna duyuruldu. Tüm ayrıntıları haberimizde sizler için düzenledik.

Kaymakamlığa KPSS Şartsız 9 Temizlik Personeli Alınıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sandıklı Kaymakamlığı'nın İŞKUR işbirliği ile hazırladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma temizlik personeli alınacak. Adaylarda KPSS şartı aranmıyor.

Sandıklı Kaymakamlığı personel alım ilanı başvuruları başladı. Başvuru yapacak olan adayların KPSS ile ilişiği olması gerekmiyor. Ayrıca eğitim durumunun en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Adaylar daimi tam süreli olarak kamu kurumunda çalışacak.

Sandıklı Kaymakamlığı personel alım ilanı başvuruları  gün boyunca devam edecek başvurular 30 Ocak 2017 tarihinde sona erecek. Personel Afyonkarahisar'da istihdam edilecek. AFYON Sandıklı Kaymakamlığı personel alımları kura ile seçilecek ve kura işlemi Sandıklı Kaymakamlığı toplantı salonunda 1 Şubat 2017 tarihinde yapılacak. Kura sonucuna göre kuruma 9 adet temizlik işçisi alımı yapılacak.

BAŞVURULAR İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden 30 OCAK 2017'ye kadar kolayca yapılabilecek.

Tüm personel alım ilanı haberlerinden haberdar olmak, kendinize uygun alımları bulabilmek için facebook grubumuza üye olabilir, mobil uygulamalarımızı takip edebilirsiniz. MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. DİĞER TÜM PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Sandıklı Kaymakamlığı personel alım ilanı tam metni için lütfen İŞKUR ile iletişime geçiniz.

KAMU, KPSS VE HABERLERİMİZ HAKKINDAKİ SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. 
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

21 Oca 2017 - 16:38 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler