KARACA Eleman Alımları 2017 (60 Açık Pozisyon)

KARACA tarafından açıklanan ilan duyuruları kapsamında kuruma çok sayıda personel alımı yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Adaylar başvurularını yapmaya devam ediyor. Tüm açık pozisyonlar ve gerekli şartlar kpsscafe'de...

KARACA Eleman Alımları 2017 (60 Açık Pozisyon)
Haber albümü için resme tıklayın

TAM 60 ADET AÇIK POZİSYON!

KARACA, bünyesine çok sayıda personel alımı yapacağını, yayımladığı ilan duyuruları kapsamında adaylara ve tüm kamuoyuna açıkladı. Gerekli tüm şartlar ve başvuru süreci adayların erişimine açıldı.

KARACA tam 60 adet açık pozisyonuna alımlar yapmaya hazırlanıyor. Kuruma daha çok satış danışmanı alımı yapılacak. Bunun yanında ofis elemanı, stajyer, kasiyer, mağaza müdürü, depo elemanı gibi çok sayıda pozisyona alımlar gerçekleştirilecek.

KARACA bünyesine yapılacak olan tüm personel alımları için her pozisyona ait ayrı ayrı şartlar, nitelikler ve başvuru açıklamaları yapıldı. KARACA'nın açık pozisyonları bu şekilde sıralanıyor;

KARACA bünyesinde Mağazacılık sektörüne atılmak ya da devam etmek isteyen adayların başvuru yapabileceği bu pozisyonların tamamına erişim sağlamak için alttaki linke erişim sağlayınız.

Tüm memur alımları ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalabilir, mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Şub 2017 - 20:43 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler