Kamu Kurumu KPSS Şartsız Gişe Memuru ve Karşılama Personeli Alacak!..

Kamu Kurumuna istihdam edilmek üzere 26 gişe personeli, karşılama personeli ve şoför alım ilanları yayınladı. Adaylar ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir.

Kamu Kurumu KPSS Şartsız Gişe Memuru ve Karşılama Personeli Alacak!..
Video için play'e tıklayın

Yayınlanan ilan ile kamu kurumu olan Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanlığına istihdam edilmek üzere KPSS şartsız ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu gişe personeli, karşılama personeli ve şoför olarak 26 personel alımı duyuruldu. Alınacak personeller belediyenin kültür ve sosyal işler müdürlüğü ve bağlı birimlerde çalıştırılacaktır.

Gişe ve karşılama personeli 6 kişi, turizm araç şoförü 3 kişi, temizlik işçisi 3 kişi, sek eğitmeni 1 kişi, ud eğitmeni 1 kişi, ney hocası 1 kişi, keman eğitmeni 1 kişi, piyano eğitmeni 2 kişi, tiyatro eğitmeni 5 kişi, gitar eğitmeni 2 kişi ve grafik tasarımcısı 1 kişi olarak toplam 26 personel alınıyor.

Başvuracak adaylar başvuracağı iş pozisyonuna göre ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir. Başvurularda KPSS şartı aranmamaktadır. Başvuracaklardan CV (özgeçmiş), diploma fotokopisi, tecrübeli olanlardan sgk döküm belgesi ve 2 adet fotoğraf istenmektedir.

Başvurular başlamış olup 20 Temmuz 2018 tarihi bitimine kadar belediyenin insan kaynakları birimine şahsen istenen belgelerle birlikte yapılması gerekmektedir.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 26 personel alım kılavuzu aşağıda yer almaktadır.

15 Tem 2018 - 13:32 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

aycan - yani orada ikamet etmiyoruz biz posta yolu ile başvuru yapamıyormuyuz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 13:32


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler