Jandarma Sivil Personel Alımı (KPSS Şartsız, En Az Lise Mezunu)

Jandarma Lojistik Komutanlığı en az lise ve dengi okullardan mezun, kpss şartı aranmaksızın sivil personel alacak.

Jandarma Sivil Personel Alımı (En Az Lise Mezunu KPSS Şartsız, Vasıfsız) Devam Ediyor 

Jandarma Lojistik Komutanlığı'nın sürekli kamu işçisi alımıyla ilgili süreç devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yapılan personel alımı duyurusuna büyük ilgi gösterildi.

4 KİŞİLİK ALIMA YOĞUN TALEP

Sadece 4 kişinin alınacağı vasıfsız işçi alımı için oldukça yoğun bir başvurunun olduğu öne sürülüyor. Jandarma Lojistik Komutanlığı  En az lise ve dengi okullardan mezun 4 vasıfsız işçi alımı yapacak. Bu alımlar için herhangi bir KPSS şartı bulunmuyor.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR il ilçe müdürlükleri ve iskur resmi internet sitesinden yapılabilecek. Başvurular 27 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek...İşe alım için görüşme adresi Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası, Bahçekapı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı no:185 Etimesgut Ankara adresi verildi.  İlgili personel alımı duyurusuna göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ Kamu personeli alımlarının tamamı cep telefonuma ücretsiz gelsin diyorsanız lütfen TIKLAYINIZ Memur alımları, işçi alımları ve diğer tüm alımlar hakkında diğer adaylarla tanışmak bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum diyorsanız lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Oca 2017 - 09:24 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler