Jandarma En az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı ( Başvurular Sürüyor)

Jandarma Genel Komutanlığı En az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapacak. Jandarma personel alımı ile ilgili tüm detaylar, uzman erbaş alımına dair merak edilenler KPSSCafe.com.tr adresinde...

Jandarma En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Jandarma Genel Komutanlığı En az Lise ve Dengi okullardan mezun KPSS Şartsız Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımı Yapacak. Uzman Erbaş Alımı ile ilgili tüm detaylar kpss haberleri merkezinde...

Jandarma Genel Komutanlığı 25 Kasım 2016 tarihinde en az lise ve dengi okullardan mezun askeri personel yapacağını duyurdu.

JANDARMA PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvurular 12 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımı için başvuuruda bulunmak isteyen adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması, 25 yaşını aşmamış ve erkek olması, kamuda görev yapmalarına engel herhangi bir suç işlememiş olması, gerekli sağlık raporlarını temin edebilmesi gibi şartlar bulunuyor. Jandarma Emniyet Asayiş ve Jandarma komando olarak istihdam edilecek personelin seçimi için yazılı ve sözlü sınavlarla birlikte fiziki testler 12 Aralık 2016 tarihinden itibaren yapılmayaa başlaayacak. Başvuru süreci ile ilgili merak ettiğiniz her türlü bilgiye erişim için sayfanın altında bulunan Başvuru kılavuzunu detaylı incelemenizde fayda var.

Askeri personel alım haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için KPSSCafe.com.tr'nin mobil uygulamasını mutlaka cep telefonunuza indirin. Konu ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

İLANIN TÜM DETAYLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

07 Ara 2016 - 22:07 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler