İŞKUR Aracılığıyla 830 Büro Memuru Alınıyor! Online Başvuru (Türkiye Geneli)

İŞKUR resmi web adresinde yayımlanan ilanlarda, en az ilköğretim mezunu 830 büro memuru alımı online başvuru yöntemiyle alınacaktır. İlana başvurmak isteyen adaylar için gerekli şartlar ve nitelikler haberimizde...

İŞKUR, bilindiği üzere 2017 yılı için İstihdam Seferberliği Programı çerçevesinde; çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye çalışıyor. Düşürülmeye çalışılan işsizlik oranı nedeniyle de, işverenlere çok sayıda teşvikler uygulanarak; kendi personellerini yetiştirme ve personel ihtiyacını karşılama imkanı sunuluyor.

Buradan hareketle de, özel sektördeki birçok işletme; personel alım ilanı için İŞKUR üzerinden duyuru yapmayı uygun buluyor. Ayrıca teşvikten yararlanmak isteyen işverenler için de, İstihdam Seferberliği Programı ciddi faydalar sağlıyor... Hali hazırda personel alımlarına göz atıldığında, büro memuru pozisyonu için 830 farklı ilan yayımlanmış durumdadır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylarda aranacak şartlar, aşağıda yer almaktadır.

GENEL ŞARTLAR

18 yaşından büyük olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

T.C vatandaşı olmak,

Sağlık problemi olmamak,

Eğitim bilgilerini taşımak,

Mesai saatlerine dikkat edebilmek,

Dış görünüşüne özen göstermek,

İletişim becerileri gelişmiş olmak şeklinde listelenebilir. Ancak pozisyonlarda adaylardan ek nitelikler de istenebilmektedir. Bu nedenle tüm adayların, aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden başvuru yapacakları şehir ve pozisyon için detaylara göz atmaları gerekli görülmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Başvurular www.iskur.gov.tr adresi üzerinden online olarak yürütülmektedir. İlanlara göz atmak isteyen ziyaretçilerimiz, aşağıdaki bağlantıyı tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak; tüm ilanlara ve detaylarına ulaşabilmektedirler.

Bağlantı > https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

kpsscafe.com.tr | KONYA

23 Mar 2017 - 10:07 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

hakan - Bahsettiğiniz ilanlarda"iep talebidir gönderme yapmayınız" deniliyor.yani akrabamı alıyorum ona göre ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 10:07
01

İstistam çıktı kimse işe almıyor daha yeni işten çıktım is bulamıyorum biz işkurdan yararlancez diyorlar 3 ay işsiz mi kalcez - Ayşegül

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 10:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler