İş Bankası Personel Alım Başvurularında Son Günler!

İŞ Bankası tarafından daha önce yapılan açıklamayı sizler ile buluşturmuştuk. Artık başvuruların sonuna gelmiş bulunuyoruz. Alıma diar tüm bilgilendirmeler ve ilan metnine haberimizin içeriğinden erişim sağlayabilirsiniz.

İş Bankası Personel Alım Başvurularında Son Günler!
Haber albümü için resme tıklayın

İş Bankası Personel Alım Başvurularında Son Günler! 

İş Bankası'nca yapılan açıklama dahilinde kuruma çok sayıda personel alımı yapılacak. Başvurular tüm hızı ile devam eder iken, artık son günlerin içine girildi.

İş Bankası, bünyesine bu alım dahilinde güvenlik personelleri alımlarında bulunacak. İLgili kılavuz kapsamında adayların merak ettiği tüm ayrıntılar erişimlerine açılmış, bilgilerine sunulmuştu. Kılavuzun tamamını haberin sonunda bulmanız mümkün!

İş Bankası güvenlik personeli alımlarında adayların çok sayıda şarta aynı anda sahip olması gerekiyor. Bu şartlar kılavuzda şu şekilde açıklandı;

İş Bankası alım süreci aşamalı bir şekilde yapılacak. Bu aşamalar Başvuru Yazılı sınav, Mülakat, Belge hazırlama olarak açıklandı. BAŞVURULAR 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 18:00’a kadar sadece ik.isbank.com.tr adresinden yapılacak. İş Bankası personel alım ilanının tüm süreçleri ve ayrıntıları için lütfen ilan metnini inceleyiniz.

ERKEK ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ VE ALIM KILAVUZU

Personel, işçi, memur alım ilanlarını kolayca takip etmek adına grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 May 2017 - 21:23 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler